Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin bestraten

Voortuin en achtertuin bestraten

De voor- en achtertuin wil ik graag laten bestraten. De totale oppervlakte is 52 m2. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd en daarna de oppervlakte geëgaliseerd en bestraat. Het gaat om de volledige achtertuin en in de voortuin zijn er nog 3 bloembakken aanwezig.

Bestrating in de voor- en achtertuin aanbrengen

Bestraten van voor en achtertuin. Achtertuin liggen nu goedkope stenen en houtpulp. Voortuin is een deel grind. Achtertuin ongeveer 25 m2 voortuin 10 m2.

Voortuin egaliseren en opnieuw bestraten

De tegels van de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal alles moeten worden geëgaliseerd en opnieuw betegeld. De tuin is ongeveer 5 bij 3.50 meter groot.

Opnieuw bestraten met nieuwe tegels

De oude tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd Hierna zal er 12 m2 60 bij 60 cm Gardenlux Mosaic bleu gelegd moeten worden en 7.5 m2 Smartton 20 x 30 cm als rand. Voor zo ver ik kan zien hoeft de tuin niet opgehoogd te worden.

Tuinbestrating voor en achter

De voortuin van 16 m2 en de achtertuin van 37 m2 wil ik graag opnieuw laten bestraten. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten de tuinen opgehoogd worden en nieuwe bestrating geplaatst. De voortuin is aan de straatkant en de achtertuin is te bereiken via een steeg. De nieuwe bestrating zullen wij regelen, het zand dient door de vakman gedaan te worden.

Voortuin bestraten inclusief waterafvoer

Graag zouden wij onze voortuin willen laten bestraten. Er moet stevige bestrating komen. Voor een deel liggen er 60 x 30 tegels, een pad. De rest is gras. De bedoeling is: * bestraten * er moet een auto op kunnen staan van een 1700 kilo * water afvoer putje (voor het wassen van de auto) De oppervlakte zal zo'n 6 x 5 meter zijn. Niet al te kostbaar.

Oprit en voortuin bestraten

Voor ons nieuwbouwhuis in Heemstede willen wij onze oprit en voortuin laten bestraten. Het gaat in het totaal om ongeveer 28 m2.

Voortuin en oprit betegelen

Voortuin en oprit betegelen: circa 69 m2. Huidige oprit vervangen en huidige voortuin helemaal bestraten zodanig de helft een auto te kunnen parkeren. Geen beplanting meer in de voortuin de andere helft siertuin.

Voortuin aanleggen en bestraten

Voortuin compleet nieuw aanleggen met en oppervlakte van ongeveer 120 m2. Modern ontwerp is al aanwezig. Bestrating natuursteen wens. Inclusief een nieuwe erfafscheidende schutting van groen of iets anders modern.

Voortuin opnieuw bestraten

Voortuin moet opnieuw geheel bestraat worden, tuin is 6x4m. Tuin is al leeggehaald.