Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen bestaande bestrating dichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen bestaande bestrating dichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen bestaande bestrating dichten

Vervanging van bestrating

Het gaat om 225m2 (het bruine gedeelte in het bestand) deze worden vervangen door nieuwe tegels keramisch 60x60 2 cm of 4 dikte inclusief onkruidwerende voegen plus afvoeren oude tegels

Keramische tuintegels leggen

Ik heb 60 keramische tuintegels Ólivian Black van fabrikant Michel Oprey. De afmetingen zijn 80 x 80 x 2 cm. Het gaat in totaal om 37,76 vierkante meter bestrating die over 2 terrassen, redelijk rechttoe rechtaan gelegd moeten worden. Tuin maak ik gereed om meteen te kunnen starten. U voert benodigde (naar ik begrijp speciale) zand en mortel aan en mij is geadviseerd de tegels te voegen. Ik verneem graag een schatting van de kosten. Het betreft een goed toegankelijke tuin.

Voegen bestaande bestrating dichten

Wij hebben onlangs 40 m² bestrating laten leggen met tegels van 60 x 60 cm. Ik wil graag tussen de tegels voegmortel of iets anders laten plaatsen, zodat er geen onkruid meer tussen kan groeien. Er is geen worteldoek onder de tegels gelegd. De bestrating ligt goed op afschot. Ik krijg graag advies en een prijsopgave.

Bestrating met bakstenen zonder voegen leggen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een bakstenen bestrating zonder voegen inclusief leggen op een niet geprepareerde grond voor ongeveer 420 m2? Ben het beste per e-mail te bereiken.

Terras en bestrating in de achtertuin aanleggen

Betreft: tuinbestrating. Bedoeling is om tuin deels te bestraten (deels te voorzien van graszoden). Tuinoppervlak: 45 m2 inclusief schuurtje Bestrating 3 delen: 19 m2 Graag advies over wel/niet insluiten van het terras en eventueel een waterafvoer (goten /grind) - tegels 60 x 60 cm zijn aanwezig - ook een voorraad van gewone klinkers eventueel te gebruiken om terras op te sluiten. - bij terrasdeel ligt al ophoogzand. Mogelijk nog wat zand toe te voegen. - 4 tegels voor een schuurtje Kunt u de overgebleven klinkers ook afvoeren? De tuin is via een achterom van 90 cm te bereiken.

Betonplaten en grind plaatsen

Onze nieuwbouwwoning is onlangs opgeleverd en volgende week wordt er bij de woning zand tot net onder het maaiveld aangebracht. Dat zand moet nog inklinken en er moet nog met een kraan wat werk aan de gevel worden verzorgd. Daarna laten wij graag bestrating aanleggen. De architect van onze woning heeft ook een voorstel gedaan voor de bestrating met betonplaten met een afmeting van 184 x 24 x 3,1 cm, met mes en groef (zie ook: http://www. Oerlemansbeton. Nl/product/betonnen-platen). Deze platen willen wij aankopen en laten leveren op ons adres. Tussen de betonplaten en de gevel komt een kleine strook met kiezels, deze zouden wij u ook graag willen laten aanleggen. Wij voegen een tekening bij van de architect, zodat u kunt inschatten wat de bedoeling is en een prijs kunt bepalen. Wij zouden graag op korte termijn een offerte willen ontvangen, zodat wij een beslissing kunnen nemen over het verstrekken van een opdracht, en u uw werkzaamheden kunt inplannen, vermoedelijk vanaf half mei. Wij horen graag van u, ook indien er nog vragen zijn.

Tuin van nieuwe bestrating voorzien

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn tuin. Ongeveer 15 a 20 m2. Liefst met voegen.

Oprit bestraten

Half november wordt onze nieuwe woning opgeleverd. De ondergrond voor de oprit zal 20 cm afgegraven worden door de aannemer. De vakman zal daarna puin moeten storten, aantrillen, bestrating leggen en voegen met Georapid.

Bestrating aanleggen en voegen

Ik wil graag bestrating aan laten leggen op ongeveer 50 m2. Het gaat hierbij om het leggen van 60 bij 60 cm tegels, inclusief eventueel voegwerk. De tuin is al leeg en het zand is reeds gestort.

Grond bewerken, flagstones leggen en voegen

Wij hebben een patio van ongeveer 18-20 m2 waar we flagstones in willen hebben en er moet een gootje komen voor de afwatering tegen de schutting aan. De grond moet eerst bewerkt worden hebben we gehoord voordat dat kan. Onze vraag is of u beide klussen kan uitvoeren en wat het gaat kosten. Wij willen dit in week 27 of daarna gedaan hebben. De bestrating die er nu ligt is er al uit en door iemand overgenomen dan dus vandaar die datum. Gestabiliseerd zand met een vaste voeg.