Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzakte tegels ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verzakte tegels ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verzakte tegels ophogen

Voortuin bestrating

Ik wil mijn deels verzakte voortuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 12,81 m2. De groene strook mag verwijderd worden en betegeld. Hiervoor heb ik alle tegels.

Verzakte tegels ophogen

Er zijn in mijn voortuin tegels verzakt en in mijn achtertuin een paar tegels los. Deze moet opgehoogd/vast gelegd worden.

Verzakte tegels opnieuw leggen

Ik zoek een partij die een deel in van de stenen in mijn achtertuin opnieuw kan leggen. De tuin moet deels opnieuw worden geëgaliseerd en misschien ook worden opgehoogd. Het gaat om ongeveer 30 m2 en tuin is goed bereikbaar.

Verzakte tegels ophogen

Een stukje van mijn tuin is verzakt en moet opgehoogd worden denk 9 stuks 50 bij 50

Achtertuin met nieuwe grote tegels bestraten

Ik wil straatwerk aan laten leggen met grote grijze betontegels van 50 x 50 cm. De kinderkopjes die er nu liggen moeten eruit en afgevoerd worden. De grond moet ook opgehoogd worden in verband met verzakte plekken. De achtertuin in ongeveer 5 x 8 meter. Materialen graag in overleg.

Verzakte tegels ophogen

Ik ben 8 jaar woonachtig in ons nieuwe huis en de tegels her en der zijn een beetje verzakt. Graag offerte om te egaliseren. Daarnaast graag worteldoek leggen (momenteel met name 'kerstboompjes' hardnekkig). Achtertuin (50m2). Zijtuin (40m2). Voortuin (10m2). Tegels 40 * 60 * 4,7 cm.

Verzakte tegels recht leggen

De tegels zijn verzakt en moeten opnieuw gelegd worden, tegels liggen in wildverband. Wellicht ook zand aanstampen. Tuin is ongeveer 50 m2.

Verzakte tegels herbestraten

De verzakte tegels recht leggen. Het zijn 60 tegels van 80 x 80 cm. In het midden van de tuin zit een kuil en aan de zijkanten liggen de tegels ook wat scheef. Een rij moet verwijderd worden. Het zand van die rij tegels kan gebruikt worden om de andere recht te leggen.

Verzakte oprit opnieuw bestraten

Op bungalowpark in de buurt van Nunspeet is mijn oprit verzakt. Tegels aanwezig. Betontegels 50 x 50 centimeter. De oprit is 6 x 3 meter en de bereikbaarheid is uitstekend. De grond moet worden gelegaliseerd en daarna mogen de oude tegels weer teruggelegd worden.

Verzakte bestrating ophalen

Aan de voorzijde van de woning is de bestrating verzakt. De tegels dienen te worden verwijderd, zand gestort en de bestrating met de opsluitbanden terug geplaatst.