Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzakte bestrating ophalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verzakte bestrating ophalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verzakte bestrating ophalen

Verzakte bestrating opnieuw leggen

De bestrating van ongeveer 65 m2 is verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De oude bestrating dient te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De voorzijde is goed te bereiken, de achtertuin is via de berging of via een achterom te bereiken.

Verzakte bestrating ophalen

Aan de voorzijde van de woning is de bestrating verzakt. De tegels dienen te worden verwijderd, zand gestort en de bestrating met de opsluitbanden terug geplaatst.

Oprit naar de garage herstraten

Ik wil graag mijn verzakte oprit naar mijn garage van 30 m2 laten herstraten. De oprit bestaat uit klinkers en tegels. Ik wil dat de bestaande bestrating wordt teruggelegd.

Verzakte tuinbestrating ophogen

De bestrating aan de waterkant is verzakt. We willen de tuin graag laten ophogen en opnieuw laten bestraten. Het gaat om ongeveer 3.5 x 6 meter dat nu verzakt is. Het geheel is ongeveer 50 m2. Ook wil ik graag aan de randen aan de waterkant van de tuin opsluitbanden laten plaatsen.

Verzakte bestrating heraanleggen

Het betreft het ophogen van ca 8-10 m2 tuin met hergebruik van de stenen die er nu liggen. Het op te hogen deel bestaat uit 2 soorten stenen die in hetzelfde patroon moeten worden teruggelegd.

Verzakte bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag een deel van mijn voortuin (circa 2 m2) laten ophogen, zodat deze weer aansluit met de voordeur en rollend vervoer weer naar binnen kan. Graag totaalofferte inclusief donkergrijze stootbanden, zand en arbeidsloon. De bestrating na het ophogen weer terugleggen.

Verzakte bestrating herstellen

Met de hevige buien de laatste tijd hebben we overlast gehad van water dat uit de tuin onder de tuindeur naar binnen stroomde. We hebben tegels liggen en in de loop der tijd lijken de tegels bij de deur een beetje verzakt waardoor het water naar de deur in plaats van ervan af stroomt. Mogelijk is dit te verhelpen om de tegels binnen de eerste zoveel meters van het huis te lichten en opnieuw te leggen. Het gaat om een breedte van 2 meter en 4 of 5 meter lang, het zijn grindtegels. Is dit iets dat jullie zouden kunnen uitvoeren en hoeveel zou dat ongeveer kosten? Goed om te weten is dat we zelf in het buitenland wonen en het huis verhuren. De planning van eventuele werkzaamheden moeten dus met de huurders worden kortgesloten. Graag mailen of alleen in de ochtend bellen.

Diverse bestrating vernieuwen

Wij hebben een verzakt terras van 6 x 4 meter met oude tegels. Wij willen die laten verwijderen en afvoeren en de ondergrond laten ophogen en egaliseren. Daarna moeten er nieuwe tegels worden geplaatst, gedeeltelijk onder een nieuw geplaatste overkapping. Wij laten ons graag adviseren over de materiaalkeuze en ontvangen een offerte. Verder willen wij samen met onze buren de gezamenlijke oprit van ongeveer 12 x 6 meter laten opknappen. Er ligt nu verzakte bestrating met kleine steentjes. We willen die laten verwijderen en afvoeren, de ondergrond laten ophogen en egaliseren. Daarna moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. Wij laten ons ook hierbij graag adviseren over de materiaalkeuze en ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Verzakte bestrating opnieuw aanleggen

De bestrating in de tuin is verzakt en dient opnieuw gelegd te worden. Het gaat om een stuk van 5 bij 5 meter. Er zal wellicht zand nodig zijn om alles weer goed terug te kunnen leggen.

Onderhoud aan bestrating

Wij willen de verzakte bestrating in onze achtertuin laten opknappen. Ook moet een tuinpad worden verlegd. Het gaat om een terras van 5 x 2 m1, een tuinpad van 5 m1 en een achterplaatsje van 2 x 3 m1. Er moet wat zand worden aangevoerd. Ik denk dat een deel van de bestrating kan worden hergebruikt en dat een deel moet worden vernieuwd, in overleg met de vakman.