Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzakkingen herstraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verzakkingen herstraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verzakkingen herstraten

Verzakkingen herstraten

Graag advies m.b.t. ophogen en herstraten van een deel rond het huis. Tevens de oprit naar de garage opnieuw bestraten. Stenen kunnen hergebruikt worden. Gaat om 60 m2.

Verzakkend terras levelen en herbestraten

We gaan ons terras van ongeveer 35 m2 herstraten met tweedehands terrastegels van Belgisch hardsteen (60 X 60) die al aanwezig zijn. Oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Terras moet in beton gelegd worden met (reed half aanwezige) afwatering wegens verzakkingen. Het gaat om een open uitzicht vanuit de huiskamer, keuken naar tuin, dus mooie afwerking noodzakelijk. Graag advies hoe aan te sluiten op bestaande tegels. Het terras wat ligt, ligt er al 40 jaar. Er is redelijk wat verzakking en nu is er het advies gekomen om het terras in beton te storten. Het gaat om lusgrond. Graag betrouwbaar advies voordat de klus wordt uitgevoerd.