Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van het tuinpad en terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van het tuinpad en terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van het tuinpad en terras

Het vervangen van het tuinpad en terras

Terras en het tuinpad in natuursteen. Ik wil de oude stenen er uit worden gehaald en afgevoerd wordt. Het terras is het ongeveer 50m2, het tuinpad mag 3 meter breed worden van ongeveer 15 meter. Het pad is om de tuin te bereiken is 1,20 breed. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een mooie steen.

Tuinpad aanleggen en reparatiewerkzaamheden aan muurtje

Beste, Ik wil graag medio april een tuinpad met straatbakstenen laten aanleggen. Het tuinpad zou ongeveer 30 m2 worden. Er is geen huidig tuinpad die weggehaald moet worden. Daarnaast wat kleine reparatiewerkzaamheden aan bestaand bakstenen muurtje. Deze moet opnieuw gevoegd worden en een steen moet worden vervangen. Ik zou graag willen aangeven wat voor soort stenen ik wil hebben, maar ik laat het graag door u regelen. Ik wil medio april beginnen.

Verzakking van het tuinpad herstellen

Na gemeentewerken waarbij zand van openbare stoep machinaal is gestabiliseerd, is het tuinpad verzakt. Waarschijnlijk moet er zand bij, de stenen hoeven uiteraard niet vervangen te worden. Oppervlakte is ongeveer 1 x 0.50 meter.

Tuinpad leggen van beton tegels

Ik heb een langgerekt tuinpad van 30 meter, 2,40 meter breed en verderop 1,20 meter breed, waar nu wildverband op zand in ligt. Ik zou deze graag laten vervangen door een beton tegel van 60 x 60 cm of 80 x 40 cm zou ook kunnen. Ik zou onder de nieuwe bestrating worteldoek willen. Er hoeven geen bandjes gezet te worden. De oude bestrating dient te worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Pad en terras vervangen

Tuinpad/terras vervangen. Zelf zorg ik voor de stenen/zand, jullie egaliseren de boel en leggen de stenen. Gaat om ongeveer 100 m2

Voortuin bestraten

Voortuin heeft een totale oppervlakte van 6 meter bij 4,20 meter. Er is in de nieuwe indeling plaats voor een border, een opstelplaats voor de fietsen, een opstelplaats voor de kliko's en een bestaand tuinpad naar de voordeur. Op dit moment bestaat de opstelplaats voor de fietsen uit kiezelstenen (ong. 2,40 m bij 3 m). Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe opstelplaats voor de fietsen en kliko's moet worden opgehoogd en bestraat met tegels. (ong. 12 m2). Tegel wordt waarschijnlijk een betontegel van 30 x 40 cm. Ook de borderafscheiding wordt gevormd door betonnen palissade delen van 50 x 35 cm. Deze delen zijn al aangebracht rondom de border. Tuinpad hoeft niet te worden vervangen. Beplanting is geen onderdeel van de opdracht behalve het afvoeren van overtollig grond. Graag ontvang ik een offerte.

Opnieuw bestraten van de voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor en achtertuin opnieuw bestraten. Hierin liggen nu betontegels en klinkers en houten tuintegels die we na de bouw gratis hebben opgehaald. Dit is in zijn geheel gezakt, maar niet helemaal gelijkmatig. Deze willen we laten vervangen door grote tegels, bijvoorbeeld 60 bij 60 centimeter om een strakke, eenduidige uitstraling te bereiken. Het gaat achter om het terras bij het huis van 550 bij 390 centimeter, het tuinpad van 1130 bij 85 centimeter en het terras achter van 300 bij 350 centimeter en om het plaatsje voor van 200 bij 220 centimeter.

Tegelwerk op terras en tuinpad vervangen

Wij willen het terras van ongeveer 27 m² in onze achtertuin laten verwijderen, de ondergrond laten egaliseren en er daarna nieuwe tegels laten leggen van 40 x 60 cm. Verder is er daar nog een paadje van 60 x 400 cm dat ook moet worden geëgaliseerd en betegeld. We zullen de tegels hiervoor bij Gamma bestellen. We ontvangen graag uw offerte.

Oude stoeptegels vervangen door nieuwe betonnen tegels

In de achtertuin dient 40 m2 oude stoeptegels verwijderd en afgevoerd te worden. Hierna dient er opgehoogd te worden, geëgaliseerd en nieuwe betonnen stoeptegels gelegd. Het terras en het tuinpad is ongeveer 40 m2. De tuin heeft een achterom.

Voortuin en tuinpad laten bestraten

Ik wil de bestrating van mijn tuinpad en een stukje voortuin graag laten vervangen. Wij zullen zelf het oude straatwerk verwijderen en afvoeren. Wij kopen bij Gamma tegels van 20 x 30 cm en willen die daar dan laten plaatsen. Er moet ook wat zand worden gebruikt om de ondergrond wat op te hogen. Het gaat om in totaal ongeveer 10 m² bestrating die gelegd moet worden. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.