Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen balkon balustrade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen balkon balustrade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen balkon balustrade

Het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon

Ik heb een appartement in Amsterdam, met een klein balkon. Afmetingen ca 1,25x3,65 m (rechthoekig). Momenteel liggen er stoeptegels (rustend op kunststof blokjes), ik wil deze laten vervangen door een soort van vlonder, gemaakt van composiet materiaal. Omdat ik op de bovenste etage woon, is mijn balkon gelegen op de uitbouw van een kamer van een etage lager. Kunt u mij een prijsopgave doen wat het gaat kosten als u dit uitvoert? De stoeptegels die er nu liggen zouden ook door u moeten worden afgevoerd. Er is een lift in het gebouw. Voor datum van uitvoering wacht ik nog op uitsluitsel van VvE met betrekking tot balkononderhoud.

Vervangen balkon balustrade

Het vervangen van een balustrade van het balkon: levering balustrade + montage (circa 7 meter). Voor meer details, inclusief tekening en foto's verwijs ik u naar de bijlage.

Houten balkonhek maken en plaatsen

We willen graag ons houten balkonhek op de 1e etage aan de voorkant van ons huis laten vervangen (het hout is verrot). De afmetingen zijn, zie bijgevoegde foto's voor vorm balkon. Lengte 325 cm, schuine deel 75 cm, breedte 40 cm. Hoogte 87 cm.

Opnieuw betegelen van dakterras

Het vervangen van 85 terrastegels, 60 x 60 cm, op het balkon van mijn appartement op de 6e verdieping. De oude tegels moeten worden afgevoerd en de nieuwe tegels geleverd en geplaatst.

Balkons met composiet bekleden

Wij hebben twee balkons met hout planken maar dit wordt mossig en ze gaat rotten dus willen we laten vervangen door composiet. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 15-20 m2 per balkon.

Houten terras aanleggen

Ik wil graag ons oude houten terras van 60 m2 vervangen (grindtegels ondergrond) van het balkon. Momenteel ligt er een hard houten vloer, die hier en daar krom aan het trekken is.

Houten planken terras vervangen

Graag zou ik een aparte offerte willen hebben voor de beide opties hieronder, waarbij de planken op mijn balkon moeten worden vervangen. Balkon: breedte 2270 mm x lengte 5900 m. Optie 1 Verwijderen en afvoeren van de bankirai vlonderdelen. Leveren en plaatsen van lange bankirai vlonderdelen Bevestiging met RVS schroeven Optie 2 Verwijderen en afvoeren van de bangkirai vlonderdelen. Leveren en plaatsen van lange WPC kunststof vlonderdelen Kleur bruin Bevestiging met clips en RVS schroeven

Dakterras bestraten

Ik heb een dakterras/balkon van ongeveer 25 m2. Daar liggen nu stoeptegels op. Die wil ik graag vervangen door een iets chiquere tegel. Ik denk aan mooi betonnen tegels of natuursteen. Mijn vraag is, wat zou dit ongeveer kosten, afhankelijk van de steen. Moet ik zelf de stenen bestellen en laten bezorgen? De oude tegels mogen afgevoerd worden.

Tegels van balkon verwijderen en vervangen voor vlondertegels

Ik wil graag de tegels van 50 bij 50 cm van 2 balkons verwijderd hebben, ongeveer 26 m2. Aangezien de balkons op de 2e verdieping liggen, zonder lift, zal dat moeten gebeuren met een hoogwerker of daklift. Opdrachtgever wil graag houten vlonders op de plek waar eerst de tegels lagen. Afval van de werkzaamheden moet worden weggegooid door de vakman. (Opdrachtgever bellen om extra specificatie over vervangende houten vlonders.)

Losliggende betontegels op het balkon vervangen

De huidige, 30 bij 30 cm., bestrating op het balkon op de eerste verdieping van mijn huis verwijderen en afvoeren en vervangen door gelijksoortige nieuwe bestrating. Deze 81 nieuwe tegels zijn grijs van kleur en gaaf van uiterlijk. Ik beschik over degelijke ladder. Graag (eventueel mondelinge) prijsopgave. Een echte stratenmaker is niet nodig, een handige klusser is ook welkom.