Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verleggen pad en nieuw terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verleggen pad en nieuw terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verleggen pad en nieuw terras aanleggen

Verleggen pad en nieuw terras aanleggen

Omdat ik een serre laat plaatsen moet er aan de achterkant van mijn huis eerst grind afgegraven worden, daar waar de serre komt. Ook moet een pad verlegd worden en een nieuw terras aangelegd worden. Ik heb daar nu nog een kruidentuin maar die ben ik zelf aan het opschonen en verplaatsen.

Verleggen van een pad

Wij hebben met de gemeente overeenstemming bereikt over het verleggen van het pad langs de groenstrook achter hun huizen en tussen het speelterrein. Het nieuwe pad moet openbaar toegankelijk blijven en voldoen aan geldende gemeentelijke standaarden. Gevraagd wordt een offerte voor de volgende activiteiten: • Voorbereiden nieuwe pad, ongeveer 60 meter x 1.20 meter • Verwijderen bestrating oude pad, 56 meter x 1.20 meter (standaard 30 x 30 cm stoeptegels) met eventueel hergebruik tegels voor nieuwe pad. • Eventuele kosten nieuwe soortgelijke tegels. • Leggen nieuwe pad met hergebruikte of nieuwe tegels. • Eventuele egalisatie groenstrook, inclusief oude pad.

Sierbestrating leggen en verleggen

Zie de foto, waarbij de tegels naar het pad naar de deur rechts op de foto op de open opgegraven plek moeten komen te liggen en aan beide zijde links en rechts moeten dan de kleine klinkers komen te liggen. Het gaat om ongeveer 5 bij 5 meter. Voortuin, goed toegankelijk. Als u er ook zand bij kunt leveren dan hoor ik graag de prijs.

Tuinpad laten ophogen en verleggen

Tuinpad ophogen en verleggen. Hergebruik van huidige tegels. Het pad is ongeveer 3,5 meter lang en 1 meter breed. Graag wil ik advies, informatie en mogelijke andere voorstellen. Ik heb het liefst dat er iemand even komt kijken naar de situatie.

Achtertuin bestrating

Stoep opnieuw leggen van ongeveer 6 x 3 meter en pad verleggen 6 x 0,3 meter, een stoeptegel breed. Hergebruiken bestaande tegels.

Ik heb in de achtertuin een pad liggen ...

Ik heb in de achtertuin een pad liggen van rechthoekige stenen (ongeveer 4 bij 18 cm) Ik wil dit pad gaan verleggen. Het zand e.d. kan dus hergebruikt worden, maar mogelijk is wat aanvulling van geel zand nodig. Het pad is ca 10 meter lang en 85 cm breed en behoudt ook deze afmeting. Om met de prijs gunstig uit te vallen kunnen wij zelf het oude pad er al uit halen.

Het verleggen van ca. 50 meter tuin pad ...

Het verleggen van ca. 50 meter tuin pad (oud 40 cm , nieuw 60 cm breed) met klinkers 20-10 cm.

Verleggen van paden en ophogen ...

Verleggen van paden en ophogen terras. Huis zijn we nu aan het verbouwen, keukendeur naar tuin verplaatst, hierdoor is de aansluiting naar de tuin niet meer goed. Pad naar de tuin moet dus op een andere plek worden gemaakt. Verder hebben we gras in de tuin maar dat doet het al jaren slecht, dit moet er uit en moet bestraat worden. Verder het terras ophogen en weer opnieuw bestraten. Tuin is achter 15 bij 6m maar niet alles hoeft bestraat te worden.