Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhoogd terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhoogd terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhoogd terras aanleggen

Verhoogd composiet terras leggen

Wij willen graag een verhoogd composiet terras leggen op een stuk grond waar voorheen gras lag (2,85 • 3,47 m). Hier willen we graag onze steigerhouten buitentafel met stoelen op kunnen zetten. Materiaal meeleveren: wood composiet of volwaardig composiet. Het moet stevig genoeg zijn om een eettafel op te zetten.

Terras aanleggen

het gaat om, het aanleggen van terras van 6 bij 3.4 m met vierkante meter betontegels en klinkers. Zand ligt er reeds. het is een tuin van 6 bij 10 m, daar lag bestrating op, dit heb ik weggehaald. Het zand van de ene helft heb ik naar de andere helft gedaan en het terras iets verhoogd. Ik was al begonnen, maar ik ben door mijn rug gegaan, vandaar dat ik iemand zoek die deze klus zou kunnen uitvoeren. Graag zo spoedig mogelijk.

Terras aanleggen natuursteen 35m2

Betreft voortuin van ca 34m2. 1 vierkant oppervlak van ca 30m2 met daaraan grenzend een rechthoek van circa 4m2. Er ligt nu een oud terras in, dat voor 15m2 is verhoogd met 20cm. Het zand onder deze verhoging dient te worden afgevoerd (dus zo'n 3kuub). Het oude terras wordt door onszelf verwijderd. De klus betreft dus het verwijderen van het overtollige zand, egaliseren en leggen. Graag ook offerte voor de tegels. Antraciet natuursteen (of natuursteen toplaag) . 60x60, of 100x100 (graag advies). Daarnaast dient rondom (muv van 1 zijde van 5 meter) een rand van 15cm gelegd te worden in een lichtere tint antraciet/grijs (opsluitbanden?)

Terras verhogen

Mijn terras moet verhoogd worden Ook de opsluitbanden het is ongeveer 20m2. Ik denk 3cuub zand.

Terras met flagstones maken

Bij onze bungalow willen we verschillende paden en terras in yellow flagstone-tegels laten uitvoeren. Daarbij zal een deel ook ca. 15 cm. verhoogd moeten worden. Het gaat om 5 verschillende delen, totaal ca. 64 m2 - of evt. minder delen, afhankelijk van de kosten.

Verhoogd terras maken met traptreden,bloembakken

Het laten leggen van een keramisch terras. De tegels zijn van MBI 80 x 80 met beton eronder. Het terras komt ongeveer. 69 cm hoger te liggen .tov bestaande weg van de buren. Het gaat om 44 m2 terras . Dit op hele teghels . Alleen onder de overkapping 3x3 zit dan zaagwerk. Er komen 6 traptredes van beton in (45 cm breed bij 1m lang). Voor het terras en bloembakken oplijmen met antracieten blokken van 10 x 60 . Deze 1 laag boven peil van het terras . Bloembakken zijn dan 9.40 x 150 En 1 van 2.20 x 150. Daar komen ook dan 2 traptredes van 1m1 En 1 van 1m1.(op de zijkant van het huis ) Diepte nu is 45 cm. Dus opvullen puin en zand Achter betonnen trap komt dan om ongeveer -.0.69 Al het materiaal regelen wij zelf

Verhoogd terras iets vergroten er herbestraten

Terras achtertuin ligt verhoogd. Moet iets vergroot worden. Totaal ongeveer 25 m2 en opnieuw betegeld met tegels naar keuze.

Verhoogd terras

Ik heb een tuin van 40 vierkante meter. Ik wil een verhoogd terras, betegeld. Een trapje naar beneden en het gedeelte wat over is beneden met grind. Verder enkele nieuwe schuttingen (hout, 5 meter) en een deur erin.

Achtertuin aanleggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Aan de achterzijde een licht verhoogd plateau van 2 meter diep x 4 meter breed met antraciet tegels 60 x 60 cm. Aansluitend een terras van 6 bij 3 meter, gelijke tegels als op het plateautje. Aan linker zijde van het terras een pad van achtertuin naar uitgang, 1 meter breed, 8 meter lang met rood bruine klinkertjes. 4 planten bakken met antraciet stenen, 10 x 10 cm waarbij de hoogte ongeveer 30 cm bedraagt. Strekkende meter ongeveer 24 meter, dus maal 3 vanwege de hoogte. Graag een offerte voor het materiaal en het bestraten waarbij de planning half april is. Stenen graag kwalitatief maar niet te duur. Ik hoor graag uw offerte . Zowel met als zonder materiaal.

Terras aanleggen

Wij hebben nu een terras van 4.5 x 4.5 m wat verhoogd ligt (10 cm hoger) dit moet naar beneden en andere tegels 60 x 60 cm. Tevens moet een stuk van 4.5 x 4.5 m wat nu lager ligt ook andere tegels in, en een stuk van 6 x 4.5 m wat nu onverhard is en wat schuin afloopt moet ook opnieuw betegeld worden. Dit moet vlak gemaakt worden, er hoeft niet worden afgegraven. Het gaat puur om het leggen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.