Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhogen van de tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhogen van de tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhogen van de tegels

Achtertuin verhogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan ophogen met zand en vervolgens de huidige tegels terug kan plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2 welk goed bereikbaar is via een achterom.

Tuin verhogen en bestaande tegels terugleggen

Door de zachte ondergrond is onze tuin in 7 jaar tijd behoorlijk verzakt. Het gaat om ongeveer 50 m2. Wij willen dit laten ophogen en de bestaande tegels voor ca. 30 m2 terug laten leggen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Achtertuin voorzien van sierbestrating

Heb een achtertuin van totaal ongeveer van 65m2 Heb daar gewassen grindtegels in leggen. Wil een terras van ongeveer 3 meter ,10 verhogen,i.v.m. Afstap keuken deur. Daarna weer gewone hoogte,i,v,M, schuur,en uitgang steeg, Wil een strook bordes houden. Wil gewone grijze ,60 30 met border stroken Wat kost dat ongeveer. Gewassen tegels moeten,dan ook uitgehaald worden ect

Tuin verhogen en tegelwerk deels vervangen

Ik wil de achtertuin, ongeveer 70 m2, laten verhogen en opnieuw laten betegelen. Er zal 50 m2 oude tegels gebruikt moeten worden en 20 m2 nieuwe tegels. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Bestrating eruit halen en opnieuw leggen

De bestaande betegeling van het terras van 40 m2 verhogen. Nieuwe tegels zijn niet nodig alleen extra zand en de bestrating eruit halen en opnieuw leggen.

Bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag mijn bestrating in de voortuin laten verhogen. De 60 tegels dienen te worden verwijderd, opgehoogd en terug geplaatst. De tegels zijn 60 bij 40 cm groot.

Tuin bestraten en verhogen

Het bestraten en ophogen van ongeveer 25 m2 tuin. De tuin wordt gedeeltelijk bedekt met tegels die al beschikbaar zijn en met grind. Gelieve zo snel mogelijk uit te voeren.

Bestrating in tuin verhogen

De tegels in de achtertuin van 50x50cm liggen nu scheef. Het gaat om 28m2 gelijk leggen en wat split om de tegel heen. Mogelijk moeten dan ook de randen omhoog. Betreft dus het verwijderen van de bestrating, indien nodig ophogen, egaliseren en weer de zelfde bestrating terug plaatsen. Aan de pergola zit een roos dus deze kan ik niet weg halen ook staat er een pot met een klimplant tegen aan. In twee tegels zitten spotjes. Graag ontvang ik een offerte.

Voortuin ophogen

Ik wil mijn voortuin ophogen. Het ophogen is niet gelijk over de hele tuin omdat deze afloop naar de straat toe. De hoogte bij de voorgevel dat verhoogd moet worden is 9 centimeter. De tuin is 7.7 meter breed en 6.1 meter diep. Er liggen 28 tegels van 60 bij 60 cm en deze moeten voor het verhogen weggehaald worden en dan weer terug gelegd worden. Over de rest van de tuin ligt grind dat bij gevuld moet worden.

Bestrating vernieuwen in een kleine steeg

Namens de VvE wil ik graag een offerte aanvragen voor het vernieuwen en verhogen van de bestrating in een steegje naast onze flat. Er liggen daar nu ongeveer 45 m² stoeptegels van 30 x 30 cm en er zijn veel tegels gebroken. Ook is het hier en daar flink verzakt. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius