Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding parkeerplaats? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding parkeerplaats. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding parkeerplaats

Uitbreiding parkeerplaats

Graag zouden wij een deel van het buitengedeelte, waar nu grind ligt, willen vervangen door bestrating. Het is de bedoeling dat er 2 kleuren stenen gebruikt worden, zodat er één of meerdere parkeervakken gesitueerd kunnen worden, zoals er al meerderen van zijn. Het betreft een oppervlakte van circa 25 tot 27 vierkante meter.

Uitbreiding parkeerplaats

Wij willen onze bestaande parkeerplaats uitbreiden met een stuk van 3 bij 17 meter. Hier mag of split of gebruikte betonklinkers voor gebruikt worden. De ondergrond is op dit moment gras. Tevens moeten er ook nog 19 meter opsluitband geplaatst worden. De werkzaamheden kunnen per direct starten.

Parkeerplaats uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het uitbreiden van de parkeerplaats. Het betreft een uitbreiding parkeerplaats van ongeveer 12 m² en er moeten betonnen waalsteentjes van 20x6x5 cm gelegd worden plus sluitbanden. Graag wil ik twee prijsopgaven, een waar in u het afgraven doet en een waar ik dit zelf doe. Na het afgraven en verwijderen van het gras moet het met zand worden opgevuld en machinaal worden verdicht met een trilplaat.