Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding bestrating parkeerplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.

Bestrating in voor- en achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor- en achtertuin. In de voortuin moet een gedeelte van 2.50 bij 2.50 meter bestraat worden. In de achtertuin betreft het een uitbreiding van het bestaande terras. De tuin moet afgegraven en geëgaliseerd worden.

Uitbreiding van de bestrating naast de oprit

Ik wil de bestrating van onze oprit laten uitbreiden. Er moet ongeveer 8,5 m² extra worden gelegd. Ik heb inmiddels zelf de tuinaarde al verwijderd en afgevoerd. De klinkers en het zand moeten worden geleverd. Het gaat om straatklinkers van 10.5 x 21 cm. Ik wil hetzelfde type klinker als op de bestaande oprit. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Ophogen en bestraten van de tuin

Ik wil graag advies en een prijsindicatie ontvangen voor werkzaamheden in mijn voor- en achtertuin. De tuin is hier en daar wat verzakt en moet worden opgehoogd. Daarna moet de tuin weer worden bestraat met de bestaande bestrating, met een kleine uitbreiding. Het gaat in totaal om ongeveer 65 m². Ik wil graag eerst een globale prijsindicatie en mijn verdere wensen voor kleine aanpassingen daarna in een offerte verwerkt zien.

Oprit bestraten met nieuwe tegels

Circa 35 m2 oprit (her)bestraten. Thans is de oprit circa 20 m2. Uitbreiden dus met circa 15 m2 maar wel allemaal nieuwe tegels. Grond van uitbreiding blijft in de tuin, dat is nu kale grond. Bestrating bestemd om twee auto's op te parkeren. Bestrating tussen voorgevel en straat. Uitvoering in overleg.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Uitbreiding bestrating bestaande tuin. In overleg aanschaffen van tegels die het beste matchen, de bestaande tegels worden niet meer verkocht. En aanleg van een waterkolk, in overleg aan te schaffen.

Bestrating achtertuin

Uitbreiding van het terras. Het gaat om ongeveer tussen de 10 en 20 m². Ik zorg zelf voor de tegels.

ca. 325 m2 nieuwe bestrating en 95m2 bestaande bestrating aanpassen/integreren

Wegens uitbreiding van onze tuin zoeken wij een stratenmaker die voor ons ca 325m2 nieuwe bestrating kan aanleggen. Tevens ligt er ca 95 m2 bestrating welke moet worden geintegreerd. Het zouden (gebruikte) klinkers moeten worden. Ons plan is in concept klaar maar advies is zeer welkom. Stenen in overleg, kunnen ook geleverd worden.

bestrating maken in achtertuin

wij willen achter ons huis de bestrating veranderen. stenen 20x20 zijn al aanwezig. het gaat om de uitbreiding van het terras en verandering van tegelpad door vervanging van 40x60 tegels door stenen 20x20. + nieuw terras van ca 16 m2.

Onze achtertuin moet worden aangepast. ...

Onze achtertuin moet worden aangepast. We willen graag de bestrating laten doen, met 2 verschillende soorten tegels; betontegels en nieuwe flagstone-tegels rondom een kleine boom. We willen een terras, plek voor een zandbak en verdere loopruimte. Het gaat om een tuintje van 6,5 bij 6 waarin twee kliko's staan, een langwerpige plantenbak langs schutting en kleine plantenbak, twee kleine boompjes en een klene schuur. Er ligt (na een uitbreiding van ons huis) nog wat grond, dit moet worden afgevoerd. Verder willen we 2 nieuwe poortdeuren laten plaatsen met een slot om onze tuin af te kunnen sluiten. De poortdeuren zijn al aanwezig.