Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels omdraaien en opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels omdraaien en opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels omdraaien en opnieuw leggen

Tuintegels omdraaien en opnieuw leggen

Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen. Het gaat om een pad van 4 bij 1,5 meter en een terras van 3 bij 5 meter. Allemaal goed toegankelijk.

Tuintegels omdraaien

Graag wil ik mijn tuintegels omgedraaid hebben. Ben benieuwd naar de kosten hiervan.

Tuintegels omdraaien 35m2

Ik heb een vraag: Aangezien ik geen nieuwe tegels kan betalen wil ik de tegels omgedraaid hebben. Waarschijnlijk zal ik ook geelzand erbij nodig. De tuin is 5 meter bij 7 meter. Ik wil of het financieel haalbaar voor me is om dit te kunnen betalen. Zo kan mijn kindje in de tuin spelen na 3 jaar.