Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels op maat laten zagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels op maat laten zagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels op maat laten zagen

Tuintegels op maat snijden

Er moeten 9 tegens gesneden worden voor in de tuin. Alleen rechte lijnen gesneden worden. Wat kost dit en wanneer kan ik langskomen? Liefst vandaag nog?

Acht tuintegels op maat laten snijden

Ik heb 60x60 tuintegels liggen in me tuin waarvan ik 8 tegels in een rechtelijnbop maat wil laten snijden (inkorten). De tuin is goed bereikbaar.

Tuintegels op maat snijden en opnieuw zetten

Wij hebben net een uitbouw achter de rug en hierdoor dient en een deel van ongeveer 10 m2 opnieuw bestraat te worden in de tuin. Er is genoeg zand aanwezig en de tegels dienen eventueel bijgesneden te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuintegels op maat laten zagen

Ik zou graag 8 tuintegels van 60 x 60 x 6 centimeter op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Verder moeten er 4 opsluitbanden 15 x 5 centimeter op maat gezaagd worden. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik moet ongeveer 25 terras beton tegels snijden van 4 cm dikte. Ik kan ze eventueel brengen omgeving den haag. Ik heb maten berekend.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik zou graag 10 tot 15 tuintegels (natuursteen) op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt. Graag zsm.

Tuintegels op maat laten zagen

Ik zou graag 10 tot 15 tuintegels van 40 x 40 cm op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt.

Tuintegels in de tuin aanleggen

Ik zou graag de tuin willen laten betegelen. De achtertuin is 7,8 m lang en 4,02 m breed. Er ligt nu gras. Dat moet eruit en ik wil graag betontegels door de hele tuin van de maat 60x40 in een patroon. Ik denk ook dat een afstap nodig is. Regel ik de tegels en bijbehorende materialen of jullie? Beide zou ik graag willen weten hoeveel dat kost.

Tuintegels op maat snijden en leggen

Wij hebben een overkapping met schuifdeuren laten plaatsen in de tuin. Tijdens het plaasten in zijn er 3 railsgoten geplaatst en zijn de tegels eruit gehaald. Er zijn nu een stuk of 20 tegels (4 cm dikte) die op maat gesneden en teruggeplaatst moeten worden. Het gaat om ongeveer 20 tegels waar voor elk stuk uit moet (rechte stukken) om vervolgens lands de railsgoten teruggeplaatst te worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Tuintegels op maat zagen/snijden

Er is bij ons een glazen terrasoverkapping geïnstalleerd en daarbij zijn de tegels rondom de overkapping uitgehaald. Er dienen 15 tot 20 tegels op maat gemaakt te worden en terug geplaatst.