Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels leveren en laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels leveren en laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels leveren en laten leggen

Tuintegels leveren en laten leggen

Ik wil graag in mijn achtertuin tegels laten leggen waarvan een gedeelte bestaat uit rubberen tegels. De tuin is totaal 50 m2 inclusief schuur waarvan er 12 m2 rubberen tegels moeten worden. Het gedeelte waar de rubberen tegels gelegd gaan worden is nu nog groen aanwezig. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude tegels en het groen.

Tuintegels leveren en laten leggen

Graag wil ik de aankoop van tuintegels en het laten leggen ervan bij een bedrijf onderbrengen. Is dit mogelijk? Het gaat om een oppervlak van 30 m2 in Almere Poort. Het betegelen van de tuin zou op 4 en/of 5 december moeten gebeuren. Ik denk aan betontegels 60 x 60 antraciet of houten tegels. De tuin is bij oplevering deels al bestraat met lichtgrijze betontegels van 40 x 60 cm (alleen terras en pad naar de schuur). Verder ligt er zand. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en het prijsverschil tussen betontegels en houten tegels. Bij voorbaat

Tuintegels leveren en laten leggen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en willen zo snel mogelijk, het liefst voor 5 augustus onze achtertuin laten betegelen. Onze tuin is ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Belgische hardstenen tuintegels leggen

Het leveren en leggen van hardstenen tuintegels, 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Er liggen betontegels 50 x 50 cm vlak, dit graag verwijderen. Afmetingen 4.50 x 4.50 meter. Tuin ligt achter het huis en kan alleen door de woning bereikt worden.

Tuintegels vervangen en ophogen

Oude tegels uit tuin verwijderen en afvoeren, ophogen en nieuwe tegels leveren en leggen ongeveer 45 m2

Tuintegels en grind leveren en leggen

Het betrefd: - 270 tegels bij 50 x 50, 70 m2 bestrating rondom (zie bijgevoegd) donker beton kleur / antraciet tegels van 50 x 50 (beton of kermamiek). Dienen in ieder geval onderhoudsvriendelijk te zijn. En de kosten voor het leggen graag apart in de offerte benoemen. - 82 m2 grind, met name oost, zuid (oprit) en noord kant (zie bijgevoegd) tevens antraciet (bv basalt split). Met grindplaten voor de oprit. En de kosten voor het leggen ervan (incl rest materiaalgrindplaat 33m2, worteldoek 82 m2 etc) graag apart in de offerte benoemen. - De grond is al op hoogte gebracht en uitgegraven en zand bijgestrort obv bijgevoegde tekening - Zie in de bijlagen de plattegrond met tekening over de verdeling tegels en grind (het gedeelte aan de westkant naast het terras zijn graszoden/gras). Indien dit optioneel aangeboden kan worden graag meenemen. - Nog meenemen 50 m1 opsluitbandjes 5 x 15cm, L. = 1 m1

Tuintegels aanleggen

In verband met de verkoop van mijn huis zoek ik een goedkope manier om mijn tuin van 20 m2 opnieuw te laten bestraten. Graag uw goedkoopste aanbieding voor het leveren en leggen van nieuwe tegels.

Tuintegels leveren en leggen

Ik wil graag de voor- en achtertuin volledig laten bestraten. De achter tuin is 85 m2, 17 bij 5 meter, en de voortuin is ongeveer 15 m2 groot. De achtertuin zal met 30 a 40 cm opgehoogd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van het zand en de tegels van 60 bij 60 cm en het leggen hiervan.

Bestrating tuin leveren en leggen

Wie kan er voor mij tuintegels, donkergrijs, leveren en leggen? De oppervlakte is 24 m2. Omranding met opsluitband, kleur donkergrijs. Ik zorg zelf voor zandondergrond, zodat er gelijk begonnen kan worden met tegelen, nadat de trilplaat zijn werk heeft gedaan. Ik kan zelf meehelpen. Kostenplaatje geeft doorslag wie het mag komen realiseren.

Tuintegels leggen in de tuin

Ik heb in mijn achtertuin een terras van ongeveer 15 m² dat ik wil vernieuwen. De bestaande tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Daarna wil ik er tegels van 60 x 60 cm, kleur donkergrijs, laten plaatsen die ik bij Gamma heb gezien. Het zijn zogenaamde mediterrane tegels, met een enigszins stroef oppervlak. Ik wil de tegels ook laten leveren. Graag ontvang ik een totaalprijs.