Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels leggen

Tuintegels aanleggen

Onze achtertuin is 5,5m x 9m . Er ligt op dit moment al tuintegels in die wij eruit willen hebben en nieuwe tegels erin willen hebben. Ik zoek iemand die het kan verwijderen, de tegels kan leveren en tegels kan leggen. Deze zou ik met goedkopere keramische tuintegels willen hebben. Graag zou ik de offerte willen ontvangen voor het leggen en alles erom heen van nieuwe goedkopere keramische tuintegels.

Tuintegels laten leggen

Ik zoek iemand voor het laten laten leggen van betontegels in de achtertuin. Het gaat om ong 80 m2. Er liggen nu betontegels die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Het moet gebeuren in Abcoude, adres weet ik niet uit mijn hoofd.

Tuintegels leggen

Laten leggen van 50 bij 50 cm tuintegels, is 20 m2. Oude tegels verwijderen optioneel. Aanschaffen van materiaal door de vakman ook optioneel.

Tuintegel zetten

Ik zou graag tuintegels willen laten leggen in mijn voor en achtertuin. Ik heb de oude tegels er al uitgehaald en de nieuwe tegels al aangeschaft. Er moet dus zand gestort worden en tegels geplaatst worden. De voortuin is 6 m2 (). De achtertuin bestaat uit een gedeelte van 30 m2 (tegels 60x60, dikte 2 cm) en een gedeelte ongeveer 15 m2 (tegels 21x10, dikte 8 cm).

Herbestraten klinkerwerk en tuintegels opnieuw leggen

In de achtertuin ivm verzakking circa 2 m2 klinkerwerk herbestraten en 2 grote tuintegels van 1,00 meter x 1,00 meter opnieuw leggen.

Keramische tuintegels leggen

Ik heb circa 60 m2. aan keramische tegels van 9 cm dikte (60 cm x 30 cm) die ik in de achtertuin gelegd wil hebben. Nu heb ik begrepen dat deze in beton/cement gelegd moeten worden. Graag advies van de vakman of de gehele tegel in het cement moet of alleen de voegen ? Of desnoods vervangen voor andere, niet-keramische tegels ? De achtertuin is circa 50 a 55 m2.

Tuintegels zetten

Ik wil nieuwe tuintegels leggen,het gaat in totaal over ongeveer 44 m2. Huidige situatie mag eruit gehaald worden door de vakman. hier liggen beton tegels in. eventueel egaliseren een optie om daarnaast ook te doen, dit allemaal graag in overleg met de vakman

Tuin bestrating

Ik wil een offerte (prijsindicatie) om mijn oude tuintegels te laten verwijderen en af te laten voeren. En nieuwe tegels laten leggen voor 45 m2. Ik hoor graag van u.

Tuin tegels aanleggen

Het latten leggen tuintegels in achtertuin. Het tuin is 40m2. Aub een offerte allen voor leggen en een offert voor all in(oude tegels weghalen, en nieuwe leggen)

Tuintegels opnieuw leggen en gazon aanleggen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen en voor een deel een gazon van graszoden aanleggen. Het gaat om een tuin van 100 m2. We willen de tegels hergebruiken voor zo'n 80 m2 en voor ongeveer 20 m2 willen we graszoden aanleggen. Van de tegels die we overhouden willen we borders van maken. Eventueel ook nog de tuin eerst egaliseren met zand. De tuin is goed bereikbaar.