Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels laten leggen

Tuintegels leggen

Wij zijn op zoek na een (rest)party tegels voor onze achtertuin. Onze tuin is nu chaos, met een kleintje is het fijn als alles dicht is. We hebben geen groot budget voor nu, hopelijk hebben jullie nog een party liggen. Voorkeur voor wat voor tegel of kleur? Alles is welkom :) De tuin is 40 m2

Tuintegels opnieuw laten leggen

De Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen en nieuwe banden plaatsen en een nieuw tuinhek plaatsen de afmeting van de tuin is 5 bij 8 meter ( 40 m2)

tuintegels kopen en leggen

wij hebben voor en achtertuin. voortuin ongeveer 20-25m2 achtertuin 50-60m2. beide zitte nu vol met onkruid. en moet dus geheel schoongemaakt worden en worden betegeld. Nieuwe schutting plaatsen

Betontegels leggen

Ik zoek een tegelzetter die beton tuintegels in de achtertuin kan aanleggen. De tuin is ongeveer 50 m2. De tegels zou ongeveer 25 m2 moeten dekken.

Tuintegels opnieuw leggen

Ik wil graag in mijn voor- en achtertuin de tegels opnieuw laten leggen. Mijn achtertuin is +/- 20 m2 en mijn voortuin +/- 10 m2. Als het goed is heb ik nog voldoende zakken zand. Wat zijn de kosten voor het opnieuw leggen van deze tegels?

Tuintegels leggen

Tegels leggen ipv de houten vlonders, deze worden weg gehaald. Denk dat er ca. 8 cm zand moet worden opgevoerd. Voor het zwembad tegels egaliseren. Ter indicatie zwembad is 5 mtr. doorsnede/diameter. Zie foto's.

Zij-tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die onze zij-tuin (2,40 meter breed x 14,00 meter lang) kan bestraten met onze tegels van 60 cm x 60 cm x 4 cm. De tuintegels en zand daar wordt voor gezorgd, het gaat alleen om het leggen.

Tuintegels aanleggen

Onze achtertuin is 5,5m x 9m . Er ligt op dit moment al tuintegels in die wij eruit willen hebben en nieuwe tegels erin willen hebben. Ik zoek iemand die het kan verwijderen, de tegels kan leveren en tegels kan leggen. Deze zou ik met goedkopere keramische tuintegels willen hebben. Graag zou ik de offerte willen ontvangen voor het leggen en alles erom heen van nieuwe goedkopere keramische tuintegels.

Tuintegels laten leggen

Ik zoek iemand voor het laten laten leggen van betontegels in de achtertuin. Het gaat om ong 80 m2. Er liggen nu betontegels die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Het moet gebeuren in Abcoude, adres weet ik niet uit mijn hoofd.

Tuintegels leggen

Laten leggen van 50 bij 50 cm tuintegels, is 20 m2. Oude tegels verwijderen optioneel. Aanschaffen van materiaal door de vakman ook optioneel.