Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels laten leggen

Tuintegels leggen

De voor tuin is L = 4,05 Br = 5,80. Ik wil het laten betegelen. De tegels heb ik zelf aangeschaft. Ik ontvang graag een offerte.

Tuintegels leggen in achtertuin

Het laten leggen van tegels in een achtertuin van in totaal 47,3 m2. Loopt wat schuin af (zie foto). Is nu zand en een pad met bestraat 'terras', zie foto. Er zijn meer foto's beschikbaar.

Tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin laten betegelen. Ik zal voor de tegels zorgen. Oppervlakte +- 75 m2.

Achter en aan de zijkant tuintegels leggen

Het gaat om een hoekwoning waarbij de achtertuin en de zij woning volledig met tuintegels wil laten doen (150 m2) Het moet niet al te duur zijn en ik wil niet al te dure tuintegels gebruiken. Iets wat wel echt voor de komende 20 á 30 jaar nog tip top eruit ziet. Graag een offerte.

Tuintegels leggen

Zou u a.u.b offerte Sierbestrating en tegelijk het laten leggen in de achtertuin. Zijn ongeveer 34 m2 . Tevens is er een garantie en voor hoelang.

Tegels leggen voortuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van tuintegels in twee voortuinen. Tegels zijn 600 x 600 mm. Bij de offerte ben ik ook erg benieuwd naar de laagopbouw van het werk.

Tuintegels leggen

In onze achtertuin willen we graag 45 tegels (60x60) laten leggen, dus circa 15m2, waarvan de tegels al zijn aangeschaft. Moet aansluiten op bestaande tegelvloer van zelfde tegels. Circa 6 tegels moeten worden gezaagd. Er ligt al zand maar er zal nog 1 a 2 kuub zand erbij moeten. Graag ook met worteldoek of zoiets om onkruid groei te voorkomen. Zand moet worden aangetrild. Tuin is makkelijk bereikbaar via tuinpad achterom, van circa 40 m vanaf de straat.

Tuintegels leggen

Ik ben op zoek naar iemand die tuintegels voor mij kan leggen. De tuin is ongeveer 15 vierkante meter. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Tuin keramische tuintegels

Ik wil graag 40 m2 keramische tuintegels leggen, en de ondergrond vernieuwen. Ik wil graag een offerte.

Tuintegels laten leggen

De achtertuin betegelen. Er zit nu zand in de tuin. Daarnaast ook een pergola bevestigen en een scheiding hek plaatsen. De tuin is 25 m2.