Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpad met tegels aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpad met tegels aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpad met tegels aanleggen

Tuinpad met tegels aanleggen

Willen circa 40 tegels (1 x 1 meter) achter elkaar laten leggen als tuinpad.

Tuinpad aanleggen

Het gaat om een pad van 8.30 x 2.40 meter (lxb). Er zijn 40 x 60 cm tegels en steentje aanwezig, om er tussen te leggen. Grond geëgaliseerd worden en bestrating gelegd. Foto’s hieronder zoals het nu. Kunt u optioneel vermelden hoeveel de meerkosten zijn voor het verwijderen van de oude stenen?

Keramische tegels tuinpad leggen

Keramische tegelpad overleggen, tegels 92 x 92 cm liggen los en niet mooi. Ook graag een goed advies over hoe te leggen. Pad is 13 meter = totaal 13 keramische tegels leggen van 30 kg per stuk. En met klinkers een mooie kantopsluiting.

Tuinpad laten leggen

Ik wil graag een tuinpad (1.50 meter breed en 6 meter lang) achter mijn schutting aan laten leggen. Aan één zijde (lengte en breedte) met opsluitbanden. Ik heb nog geen tegels, opsluitbanden of zand. Ik hoor graag welke hoeveelheden hiervoor nodig zijn. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Voortuin bestraten

Voortuin heeft een totale oppervlakte van 6 meter bij 4,20 meter. Er is in de nieuwe indeling plaats voor een border, een opstelplaats voor de fietsen, een opstelplaats voor de kliko's en een bestaand tuinpad naar de voordeur. Op dit moment bestaat de opstelplaats voor de fietsen uit kiezelstenen (ong. 2,40 m bij 3 m). Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe opstelplaats voor de fietsen en kliko's moet worden opgehoogd en bestraat met tegels. (ong. 12 m2). Tegel wordt waarschijnlijk een betontegel van 30 x 40 cm. Ook de borderafscheiding wordt gevormd door betonnen palissade delen van 50 x 35 cm. Deze delen zijn al aangebracht rondom de border. Tuinpad hoeft niet te worden vervangen. Beplanting is geen onderdeel van de opdracht behalve het afvoeren van overtollig grond. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en deel van de voortuin bestraten

Ik wil de oude tegels op onze oprit van ongeveer 25 m² laten verwijderen en de ondergrond laten voorbereiden voor nieuwe bestrating. Verder moet er in de voortuin ongeveer 7 m² van het oude tuinpad en een stuk aarde worden verwijderd. We willen er daarna zand en nieuwe bestrating laten plaatsen. We hebben nog geen keuze gemaakt voor klinkers of tegels. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.

Tuin van straatwerk laten voorzien

Terras ca 5,37 m. Breed en 3,75-4. Oo m. Diep. Tuinpad 1: 1,37 m. Breed en 3,75 -4. 00 lang. Tuinpad 2: 1,37 m. Breed en 5,0 m. Lang. Hoogteverval tussen terras en tuinpad 1 ca. 02 m. En verval tussen tuinpad 1 en tuinpad 2 ook ca. 0,2 m. Terras moet dus over de volle breedte afgekant? Worden om het hoogteverschil op te vangen(het terras ligt dus hoger). Wij willen graag grote tegels(minimaal 30 X 60 cm)

Bestrating aanleggen in de voor- en achtertuin

Het gaat om het opnieuw bestraten van voor en achtertuin. Hierin liggen nu betontegels en klinkers en houten tuintegels die we na de bouw gratis hebben opgehaald. Dit is in zijn geheel gezakt, maar niet helemaal gelijkmatig. Deze willen we laten vervangen door grote tegels, bijvoorbeeld 60x60 om een strakke, eenduidige uitstraling te bereiken. Het gaat achter om het terras bij het huis van 550 x 390, het tuinpad van 1130 x 85 en het terras achter van 300 x 350 en om het plaatsje voor van 200 x 220.

Opnieuw bestraten van de voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor en achtertuin opnieuw bestraten. Hierin liggen nu betontegels en klinkers en houten tuintegels die we na de bouw gratis hebben opgehaald. Dit is in zijn geheel gezakt, maar niet helemaal gelijkmatig. Deze willen we laten vervangen door grote tegels, bijvoorbeeld 60 bij 60 centimeter om een strakke, eenduidige uitstraling te bereiken. Het gaat achter om het terras bij het huis van 550 bij 390 centimeter, het tuinpad van 1130 bij 85 centimeter en het terras achter van 300 bij 350 centimeter en om het plaatsje voor van 200 bij 220 centimeter.

Ophogen terras en tuinpad

Mijn tuinterras en pad zijn in de loop der jaren een beetje "gedaald" en liggen wat scheef. Ik zou dus graag een stratenmaker vinden die de boel mooi strak kan leggen. Verwijderen van de tegels kan ik zelf. Ik haal graag het opvulzand zelf, zodra ik weet hoeveel het moet zijn. Bestaande tegels kunnen weer worden gebruikt tenzij je toevallig nog grote tegels hebt liggen die je kwijt wil. Terras is ruwweg 2 x 5 meter, het pad is ongeveer 8 meter lang. Terras moet op hoogte van de afvoer gelegd worden (die steekt nu een paar centimeter uit). Het pad moet aansluiten op het tegelwerk bij de schuur (dus met een klein beetje afloop).