Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een tuinpad asfalteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een tuinpad asfalteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een tuinpad asfalteren

Een tuinpad asfalteren

Ik zoek een specialist die mijn tuinpad kan asfalteren. Het pad is 140 vierkante meter en er licht nu grint. Er moet ook een slijtlaag op komen met een lichte kleur grint er op. Het soort ondergrond dat nodig is voor zo een pad bespreek ik graag met de specialist.

Tuinpad asfalteren

Wij hebben een pad wat uitgegraven is wat wij graag willen asfalteren. Het is totaal 55 vierkante meter met een breedte van +- 1. 80 wat op het einde schuin afloopt. Het hele pad willen we graag laten asfalteren waarbij het schuinste gedeelte een slome trap moet worden van asfalt. Indien er ook kleuren mogelijk zijn graag vermelden.