Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpad aanleggen van flagstones? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpad aanleggen van flagstones. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpad aanleggen van flagstones

Tuinpad aanleggen

Ik wil een nieuw tuinpad laten aanleggen van ca 1 m breed en 15 m lang. We wonen in het bos op zandgrond. Ik kan het werk voorbereiden en de bovenlaag afgraven tot op schoon zand. Van een vorige project heb ik de nodige betonklinkers over.

Oprit + pad aanleggen (75 m2)

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker die onze oprit + tuinpad naar achter kan aanleggen. De total oppervlakte is ongeveer 75 m2. Het betreft stenen met het volgende formaat: 31.5 x 10.5 x 7 cm. We ontvangen graag een offerte of een m2 prijs/uurtarief. Alvast bedankt!

Tuinpad aanleggen

Bestraten pad naast huis met zo groot mogelijke tegels. Lengte pad ongeveer 12 meter. Breedte ongeveer 1.50 m. Stoeptegels weggehaald worden. Waaltjes leggen.

Tuinpad afmaken en terras aanleggen

Een pad langs de sloot afmaken met 60x40 grind tegels. Lengte is ongeveer 3 meter. Dan een terras (is al een zitkuil) aanleggen met 60x60 keramische tegels. Dit dient gelegd te worden in zand met wat cement er overheen om de tegels goed vast te leggen. Een klein deel van het terras (aan de waterzijde) krijgt een bloemborder, dat afgezet dient te worden met gekleurde insluitbanden. De maat van het terras is ca. 50 m2. De toegang tot het terras is met een trap, welke ook aangelegd dient te worden. Ongeveer 3 treden.

Tuinpad betegelen

Ik wil graag een tuinpad laten aanleggen van 12 tot 16 m2 (6m bij 2 m ong) van gebruikte tegels. Huidige bestrating is er al uit. Liefst een combinatie van twee soorten tegels (kinderkoppen en betontegeltjes).Gaat om achtertuin, deze is te bereiken via de achterom.

Terras aanleggen en een tuinpad

Aanleggen van een terras, ongeveer 30 vierkante meter. Stenen en opsluitbanden zijn al aanwezig. De stenen zijn 60 x 60 x 5 cm, circa 50 kg per stuk. De ondergrond moet Tuinpad met tegels en grind. Daarvoor ook wel de tegels al aanwezig grind niet. Zand is aanwezig.

Sierbestrating leggen

Het gaat om het aanleggen van een tuinpad. Ongeveer 13 vierkante meter. Oude tegels en zwarte aarde zijn al verwijderd. Nu nog geel zand inbrengen en bestraten. Ik heb daarvoor 7 duims stenen aangeschaft. Foto leveren is mogelijk.

Bestraten oprit en achtertuin

Laten leggen van sierbestrating oprit en tuinpad (84 vierkante meter) en sierbestrating terrassen (67 vierkante meter). Tevens gedeelte met basalt split aanleggen (14 vierkante meter). Betreft een nieuwbouwwoning, tuinontwerp als bijlage toegevoegd. Al het voorbereidende werk laten we doen, dus het gaat alleen om het leggen van de bestrating.

Tuinpad aanleggen en reparatiewerkzaamheden aan muurtje

Beste, Ik wil graag medio april een tuinpad met straatbakstenen laten aanleggen. Het tuinpad zou ongeveer 30 m2 worden. Er is geen huidig tuinpad die weggehaald moet worden. Daarnaast wat kleine reparatiewerkzaamheden aan bestaand bakstenen muurtje. Deze moet opnieuw gevoegd worden en een steen moet worden vervangen. Ik zou graag willen aangeven wat voor soort stenen ik wil hebben, maar ik laat het graag door u regelen. Ik wil medio april beginnen.

Tuinpad aanleggen van flagstones

Het laten leggen van een flagstone tuinpad van ongeveer 14 m2 in totaal (tuinpad van ong. 1 meter breed) - van straatkant tot voordeur.