Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinbestrating voor en achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinbestrating voor en achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinbestrating voor en achter

Tuinbestrating leggen

70 m2 bestraten

Tuinbestrating afmaken

De tuinbestrating moet afgemaakt worden. Het betreft de oude steentjes die zijn omgedraaid, omdat ze geen kleur meer hebben. Ik kan alleen het snijwerk en opsluiten niet doen. Ik ben door mijn rug gegaan, dus ik kan dit niet meer afmaken.

Tuinbestrating aanleggen

Wij willen graag de tuin bestraat hebben met antraciet tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 35 m2 wat bestraat moet worden. Onder de tegels willen wij graag zand en worteldoek laten plaatsen. De oude tegels halen wij zelf weg maar dienen wel door de vakman te worden afgevoerd. eronder. De tuin is via een achterom goed bereikbaar.

Tuinbestrating voor en achter

De voortuin van 16 m2 en de achtertuin van 37 m2 wil ik graag opnieuw laten bestraten. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten de tuinen opgehoogd worden en nieuwe bestrating geplaatst. De voortuin is aan de straatkant en de achtertuin is te bereiken via een steeg. De nieuwe bestrating zullen wij regelen, het zand dient door de vakman gedaan te worden.

Tuinbestrating opnieuw leggen

Het betreft een kleine achtertuin. Ik denk zelf: 18 m2 moet helemaal op nieuw gelegd worden met bestaande tegels, het zijn twee verschillende tegels 30 x 30 en 60 x 40 cm.

Tegels leggen in de tuin

Ik zou mijn tuinbestrating willen vernieuwen. Het gaat om 65 m2 en de oude bestrating verwijderen wat gaat dit kosten. Grond egaliseren en oude tegels er uit. Nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Tuinbestrating leggen

We willen de tuin laten bestraten met 60 x 60 cm tegels. Alles wat er nu in ligt en staat willen we eruit hebben. Oppervlakte tuin is ongeveer 45 m2.

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.

Tuinbestrating laten aanleggen

Er ligt momenteel al zand in, het moet alleen aangevuld worden en geëgaliseerd. De tuin is 150 m2 en moet deels betegeld worden. Ik heb 60 x 60 cm tegels in gedachten. Het is een u-vorm tuin. Wellicht kunt u meteen de hele tuin aanpakken. Ik neem graag mijn ideeën met u door. Zou u kunnen langskomen?

Nieuwe tuinbestrating aanbrengen

Straatwerk in de achtertuin. De achtertuin halen we zelf leeg. Deze moet dan worden opgehoogd en gegalisseerd worden. De tuin is 11 meter lang en 5 meter breed. Het terras bij de achterdeur moet gelegd worden met tegels 60x60 in 4 rijen . (Nieuwe tegels) daar aan vast een rij van klinkers (oude klinkers uit mijn tuin). 5 meter breed en 1 meter lang. Achter terras moet 5 breed en in 6 rijen. Daaraan vast klinkers van 5 meter breed en 1 meter lang. Zijkant tussenstuk rechts lengte 3 meter breedte 2. 40 met 60 x 60 tegels en klinkers. Zijkant tussenstuk links ditzelfde als rechts. Blijft er 40 cm ruimte over met een lengte van 3 meter, deze eventueel met grind of klinkers. De tuin is niet geheel recht, maar dat kan opgevuld worden met siergrind. Als het goed is hoeft er geen tegel versneden te worden . Misschien alleen klinkers.