Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinbestrating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinbestrating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinbestrating

Tuinbestrating

Tuin bestraten. Oppervlakte 80 m2 Bestraten met bestaande tegels Tegels in wildverband 60 x 40 , 40 x 40 en 20 x 20 cm zijn de tegels. Er moet ongeveer 3 cm zand op dus afgerond 3 a 4 kuub.

Sinkhole vullen en opnieuw bestraten

Tuinbestrating is weggezakt doordat zand eronder is weggezakt. Waarschijnlijk onder fundering huis. Opdracht: zand bijvullen en opnieuw bestraten (zie foto voor steentjes. Ook structurele oplossing bieden bv door plaatsen schot oud.

Het ophogen van de tuinbestrating

Ik zoek een stratenmaker voor het ophogen van mijn achtertuin en het opnieuw bestraten met de bestaande Waaltjes. De tuin is ongeveer 50 m2 groot. De tuin is bereikbaar via een brandgang.

Tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist voor aanleg tuinbestrating , 88 st. tegels 60x60 in de achtertuin . U hoeft geen hoogzand bestellen, deze is al aanwezig en moet alleen horizontaal en plaat worden gemaakt. Op dit moment zit er oude tegels van 50x50, deze gaan weg en er komen nieuwe tegels van 60x60 met totaal oppervlakte van 32 m2 en 1 6m opsluitband 10 cm breed. De tegels zal ik zelf bestellen. De tekening voeg ik erbij.

20 M2 tuinbestrating

Het laten bestraten van 14 M2 in de achtertuin en 4 M2 in de voortuin. In de voortuin zitten nu hobbels dus daar moet wat meer zand onder. In de achtertuin haal ik zelf de tegels er uit en hoog het geheel wat op. Hierna moet het met nieuwe tegels herbestraat worden. Eventueel kan ik ook meehelpen de tegels aan te geven. Ik hoor graag hoeveel dit gaat kosten.

tuinbestrating

Wij zijn bezig om de achtertuin om te gooien. Hiervoor willen graag een deel van de tegels laten verleggen. En waarschijnlijk moeten er ook nog tegels worden bij aangeschaft. De tuin is ongeveer 68 m2 waarvan de helft bestraat mag worden.

Tuinbestrating

Ik wil mijn achtertuin opnieuw betegelen. Ongeveer 30 vierkante meter.

Sier/tuinbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De achtertuin is in totaal 40m2 waarvan we 11m2 willen laten bestraten. De halve waaltjes zijn al aanwezig. We willen graag een waaier leggen en een pad naar de schuur. Er ligt momenteel aarde in de tuin (geen zand aanwezig). We hopen dat het lukt op korte termijn.

Achtertuin bestraten

Het laten leggen van simpele tuinbestrating in de achtertuin, de goedkoopst mogelijke tegel. Ongeveer 30 m², er ligt momenteel zand maar niet voldoende. Tegels en type leveren in overleg. Locatie is goed toegankelijk.

Inrit en tuinbestrating leggen

Leggen van sierbestrating rondom woonhuis, inclusief inrit. Totaal 225 m2 te leggen met Waalsteentjes in stabilisatie zand, oppervlakte moet ook nog geëgaliseerd worden. Graag richtprijs.