Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinbestrating leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinbestrating leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinbestrating leggen

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.

Tuinbestrating leggen in achtertuin

Straatwerk in de achtertuin. De achtertuin halen we zelf leeg. Deze moet dan worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is 11 meter lang en 5 meter breed. Het terras bij de achterdeur moet gelegd worden met tegels 60 bij 60 centimeter in 4 rijen. Daar aan vast een rij van klinkers (oude klinkers uit mijn tuin). Dit is 5 meter breed en 1 meter lang. Achter terras moet 5 breed en in 6 rijen. Daaraan vast klinkers van 5 meter breed en 1 meter lang. Zijkant tussenstuk rechts lengte 3 meter en breedte 2,40 met 60 bij 60 centimeter tegels en klinkers. Zijkant tussenstuk links ditzelfde als rechts. Blijft er 40 cm ruimte over met een lengte van 3 meter, deze eventueel met grind of klinkers. De tuin is niet geheel recht, maar dat kan opgevuld worden met siergrind. Als het goed is hoeft er geen tegel versneden te worden . Misschien alleen klinkers.

Tuinbestrating aanleggen

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu aan het klussen. Wij willen ook graag de tuin laten aanleggen en hebben al een ontwerptekening gemaakt. We hebben een tuin van ongeveer 150 m² en willen daar bestrating laten leggen. We denken aan tegels van 60 x 60 cm en willen dat misschien laten combineren met een strook grind. Ook willen we gestuukte plantenbakken van ongeveer 90 cm hoog laten plaatsen. We laten de tuin hier graag even beoordelen en bespreken dan het ontwerp. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Tuinbestrating leggen

Graag wil ik een terras van ongeveer 20 m2 en 15 m2 aanleggen. Tevens klein grondverzet in verband met het aanbrengen van het wit zand. Wit zand reeds aanwezig. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin aan laten leggen. Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren. Het gaat om ongeveer 24 m2. Er liggen nu wat grindtegels, in het midden is zand met wildgroei. Ik wil dit graag allemaal laten verwijderen en de tuin dan opnieuw strak laten maken. Ik wil graag tegels van 60 bij 60 cm en dan ongeveer 4 mm dik.

Tuinbestrating aanbrengen

Graag een offerte voor het leggen van 50 m2 keramische tegels op beton/mortel. Het huidige terras wordt door ons verwijderd. Waarschijnlijk is er ongeveer 3 m3 zand nodig voor het ophogen. De tegels zullen we zelf kopen. Graag advies betreffend de onder grond en dikte van de benodigde tegels.

Tuinbestrating in de tuin aanleggen

Leggen van bestrating in tuin: - ongeveer 70 m2 tegels van 60 bij 60 (nog niet besteld); - verwijderen/afvoeren grond/grasveld (kan in de gemeente gratis gestort worden); - leveren zand; - achterom bereikbaar (1 meter breed).

Terras en bestrating ophogen

1) Ik wil graag de oude tuinbestrating en de terras eruit laten halen, 3-4 cm ophogen met ophoogzand, verdichten, aantrillen, egaliseren en daarna de bestaande tegels en opsluitbanden op nieuw leggen. De oude tegels zijn ongeveer 40 x 20 cm, total 45 m², opsluitbanden ongeveer 47 m2. 2) wil ik graag een tuinterras nieuw aan laten leggen, het gaat om ongeveer 10,5 m² terras, en een looppad 7,5 m lang en 1,0 m breed, met opsluitbanden, met compleet grondwerk. Bestaand betonsteen 50 x 50 cm. Er is een tekening beschikbaar.

Tuinbestrating aanbrengen

Ik wil in mijn tuin tegels laten leggen. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter, 130 a 140 grijze stoeptegels. Betreft een nieuwbouw woning dus de grond moet sowieso geëgaliseerd worden en wellicht nog worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinbestrating vervangen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het bestraten van mijn stadstuin (volledig ingebouwd). Op dit moment liggen er terracotta tegels van 40 cm bij 40 cm, deze moeten worden verwijderd. Vervolgens de ondergrond aanvullen en egaliseren. De tuin is 30 vierkante meter groot en alleen via de woning te bereiken, het is niet mogelijk om hier met een kruiwagen te komen. Ik wil graag nieuwe antraciet tegels van 600 mm bij 600 mm laten leggen. Tot slot moet er een lijngoot van 2,8 m1 worden geplaatst. Tevens aansluiten op bestaande riolering, hier zijn de voorzieningen al voor getroffen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.