Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten

Tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten

Ik wil de voorzijde van mijn huis laten ophogen, dit gaat om een stuk grond van 6 m x 7 m. Het geheel zal een centimeter of 10 moeten worden opgehoogd. Gelieve de bijgevoegde foto te bekijken voor meer details. Mogelijk kunnen we overleggen over eventueel nieuwe bestrating.

Betontegels leggen in de voortuin

Betreft een hoekwoning. Voorzijde tuin wil ik gaan gebruiken als parkeerplaats van de auto. Betontegels 60 x 40 x 5 cm, nog niet besteld. Is ongeveer 26 m2. Tuin wordt leeggehaald alle beplanting gaat eruit. Tevens zand leggen en egaliseren.

Verzakte bestrating opnieuw leggen

De bestrating van ongeveer 65 m2 is verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De oude bestrating dient te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De voorzijde is goed te bereiken, de achtertuin is via de berging of via een achterom te bereiken.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om een totaal van 81 m2. 60 m2 moet bestraat worden met keramische tegels. 1 maal een pad aan de achterzijde van 12 m2 moet bestraat worden met waaltjes en een pad aan de voorzijde van 9 m2 ook met waaltjes. Dit is inclusief het zand en ander materiaal. Eventueel ook de oude grond afvoeren. Het uithalen en uitgraven doen wij eventueel zelf afhankelijk van de kosten.

Tuin laten betegelen

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen, betreft 6 x 8 meter. Oude tegels en beplanting afvoeren. Tuin kan via de voorzijde door het huis bereikt worden. Zoveel mogelijk onderhoudsvrij (moet tegen vogelpoep en bladeren kunnen). Zou ook graag een schuurtje in de tuin willen als dat mogelijk is.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Voortuin aanleggen

Ik wil in de voortuin: verwijderen hekje voorzijde tuin en tussen de buurtuin in. Bestaande bestrating eruit en afvoeren nieuwe bestrating erin, ongeveer 14 m2. Bestrating van Abbeystones, grijs getrommeld, afmeting 30 x 20 cm of grijs getrommelde trommelsteen van 15 x 15 x 4 cm. Na afloop van bestrating: plaatsen van bloembak door middel van opsluitbanden van 30 cm hoog, 2 of 3 lagen hoog. Ongeveer 3 meter breed. Graag een offerte voor de uitvoerbare werkzaamheden.

Tuin met grote tegels bestraten

Het betreft het tegelen van de tuin. De tuin is ongeveer 4.50 meter lang en 7.50 meter breed. De oude tegels dienen er eventueel uitgehaald te worden en afgevoerd. Hierna dienen er tegels van 60 bij 60 cm en een border gemaakt aan de rechterkant en de voorzijde.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating, ongeveer 80 tot 100 m2 aan de achterzijde en 30 m2 aan de voorzijde. Het is voor mijn oma die komt nooit buiten maar het is een nieuwbouw woning en er ligt nog geen tuin. Daarom graag zo goedkoop mogelijk. We hadden tijd terug zand laten plaatsen, maar ondertussen is er onkruid. Ik wil dat er iets aan bestrating komt te liggen. Of een alternatief? Heeft u daar een slimme cq goedkope oplossing voor? Graag hoor ik snel iets van jullie.

Tuin met tegels bestraten

Wij willen graag 3 m2 tuintegels aanleggen, de tegels zijn gekocht (10 tegels). Het is aan de voorzijde. Er moeten ook oude tegels verwijderd worden.