Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin veranderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin veranderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin veranderen

Tuin veranderen

Ik heb een voortuin van 6 bij 10 meter. We willen grijze grit met grijze tegels voor paadje tot de voordeur. Tuin staat vol planten en die moeten er uit we willen een plantenbak voor planten van ongeveer 5 bij 1 meter.

Extra parkeerplaats aanleggen in voortuin

Ik zoek iemand voor het veranderen van een deel oude tuin naar extra parkeerplaats. Het gaat om het uithalen / afvoer beplanting /grond. Verwijderen / afvoer betontegel 40/60. Daarnaast om het herstraten van bestaande oprit en extra parkeerplaats met deels nieuwe materialen. Het betreft een oppervlakte van 56 m2. Na het afgraven en opvullen met zand moet er een fundatiedonderlaag (menggranulaat) worden geplaatst en vervolgens infra Tremico Brons bestrating gelegd worden. Het is goed bereikbaar.

Tuin bestraten met waaltjes en ondervloer voor tuinhuis leggen

Onze tuin is reeds betegeld. We willen het veranderen naar waaltjes, 34 m2. Helemaal achterin komt een tuinhuis, waar een stevige ondergrond voor gelegd mag worden: 10 m2 beton storten? Of rondom betonbanden en opvullen met stoeptegels 30 x 30 cm. Graag passend advies.

Tuintegels aanleggen

20 m2 keramische tegels in tuin leggen en ongeveer 40 m2 betontegels. We willen onze tuin veranderen, nu liggen er koppelstones in gecombineerd met waaltjes. We willen dit veranderen in een stuk met keramische tegels, op de plaats van het tuinhuis, daar komt een veranda te staan, en de rest, naast wat kunst gras, met betontegels. Grondwerk moet voor een groot deel ook worden aangepast, onder de koppelstones ligt wel gele grond, maar er komen ook tegels waar nu kunstgras op zwarte grond ligt. Achtertuin is goed bereikbaar middels een gang van 1.30 meter breed naast het huis. Graag een prijs voor het leggen van de beide tegelsoorten

Voortuin naar parkeerplaats veranderen

Wij willen onze voortuin veranderen. Nu staan er nog planten in met daartussen grind We willen dit veranderen in alleen tegels. Dit om meer parkeerruimte voor auto en fietsen te creëren. Ik wil eventueel wel helpen met de aanleg van de nieuwe tuin. De tuin is ongeveer 50 tot 60 m2 groot.

Achtertuin leeghalen en deels bestraten

Ik wil mijn achtertuin van 35 tot 40 m² graag gaan veranderen. Daarom wil ik hem laten leeghalen en misschien voor een deel laten bestraten. Er staan een vijgenboom en conifeer in de tuin, die moeten blijven staan. De struiken en beplanting mogen verwijderd en afgevoerd worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Ik maak graag een afspraak om mijn wensen en de mogelijkheden te bespreken en ontvang daarna een prijsopgave.

Aanleggen tuinterras en bodemplaat voor tuinhuis

Het gaat om een tuin van 50 m2. De huidige situatie is een deel terras en een deel gras, dit zouden wij graag willen veranderen naar een groter deel terras en een kleiner deel gras. Bodemplaat ook te voorzien.

Betegelen van de voortuin

Ons huis heeft bij oplevering een stuk gras en een pad met tegels gekregen. We willen dit veranderen en de gehele tuin van ongeveer 66 m2 laten betegelen. Het gras en de tegels die er nu liggen moeten er ook uitgehaald worden en afgevoerd.

Stoeptegels in de tuin laten leggen

50 vierkante meter tuin veranderen in stoeptegels zodat de auto er kan staan. Moeten de struiken en planten eruit?

Tuin veranderen in parkeerplekken

Graag de bestaande tuin, gras en beplanting weg halen zodat hier bestrating (parkeerplekken) gelegd kan worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter. Als de beplanting weg is gehaald de grond egaliseren en de tegels of stenen leggen. We weten nog niet wat voor tegels er moeten komen maar dit willen we graag met u overleggen. Daarnaast willen eventueel nog wat verlichting in hekwerk laten plaatsen maar dit is nog niet zeker en we willen graag de mogelijkheden met u doornemen.