Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin laten straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin laten straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin laten straten

Tuin straten in wildverband

Er liggen nu maas en waal formaat klinkers, die moeten er uit en mijn wens is groot wildverband met grijze tegels. 1 stuk met een klein muurtje op de plek waar de vijg staat. Tuin is circa 5.50 breed en 14.50 diep. Achterom goed bereikbaar.

Tuin laten straten

Onze tuin is 152 m². De gehele tuin moet worden afgevlakt. Dan een gedeelte bestraten en een gedeelte willen we kunstgras in hebben. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Achtertuin met zelfde tegels straten

Ik zoek iemand voor het opnieuw leggen en egaliseren van het terras en van het pad naar de schuur en achteruitgang. Totaal ongeveer 20 m2 door middel van bestaande tegels 40*60 cm. Afvoeren overbodige tegels ongeveer 60 stuks. Deze liggen opgestapeld in de tuin. i.v.m. het graven van een vijvertje is er ophoogzand aanwezig. Ongeveer 400l. Tegels moeten in ander patroon gelegd worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Straten van terrassen en paden

Het betegelen van ons fiets terras van ongeveer 8 x 5 meter met een grijze betontegel. Het aanleggen van een aantal paden in de tuin met betontegel van ongeveer 30 m2 en het betegelen van 3 terrassen met een andere tegel, een kleinere met wat verschillende kleuren van ongeveer 40 m2 Er ligt nu gras en zand en het oude houten vlonderterras, wat wij er zelf uithalen.

Twee tuinen straten

We hebben een leuke klus: 2 tuinen bestraten. Beide tuinen zijn uitgegraven en er ligt al zand in. Wie zou deze klus kunnen/willen doen binnen deze maand? Graag ontvangen we een offerte tuin 1 hoekwoning 56m2 tuin 2 bij de buren 72 m2 met vriendelijke groet

Tuin egaliseren en straten

Het is een tuin van ongeveer 25 vierkante meter, die momenteel best ongelijk is. Aangezien het een huis is dat verhuurd wordt wil ik graag een zo voordelig mogelijke totaal-oplossing. Dat wil zeggen egaliseren en daarna betegelen met zo voordelig mogelijke tegels.

Voortuin straten

Wij willen graag onze voortuin netjes hebben. We zullen van te voren er alles zelf uit halen. Het is een tuin even ongeveer een schatting van 30 m2 Graag de kosten voor het aanleggen met tegel en zonder tegel. Een antraciete tegen 50 x 50 cm zoiets. Ik hoor het graag

Sierbestrating leggen

Het betreft een stuk tuin bij een caravan. Waarvan ik een stuk met kunstgras en een stuk bestraat wil hebben met boeren straatstenen. Er is nu een stuk siertuin en een stuk betontegels. De oude bestrating eruit halen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 45 m2 straten met boeren straatstenen. Optioneel de stenen leveren.

Achtertuin voor een deel straten

Achtertuin deels bestraten. Aan het huis achter een terras doorlopend met een pad naar achter en achterin de tuin ook weer ren terras. In totaal 60 m2.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren en deels straten

Bij ons nieuwbouwhuis in Schoonhoven willen we graag rondom het huis grond aanbrengen en vervolgens overtollige grond weg laten halen. Daarnaast willen we de kosten in kaart brengen van het aanbrengen van bestrating in de vorm van zelf aangeleverde tegels op de kavel. Wellicht ook het toevoegen van rollen gras in een groot deel van de tuin zou tot de werkzaamheden kunnen behoren. Het gaat om ongeveer 200 vierkante meter.