Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin en oprit bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin en oprit bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin en oprit bestraten

Bestrating leggen

Tuin van 6x6 meter, ophogen zo’n 10 cm en grote tegels erop onder afschot naar gemeente tuin, met harde voeg (geen zand maar zoals bij tegels binnen). Voorkant oprit ophogen zo’n 5 cm en ook grote tegels, met voeg. Wellicht doen er 2 a 3 andere buren ook mee.

Oprit en paden opnieuw laten bestraten

Het betreft Ca 150 m2 oprit en paden opzij langs het huis , tuin niet. Bestaande grijze klinkers zijn verzakt. Overweeg deze opnieuw te leggen, of te vervangen door roodbruine longstone of door betonprint.

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.

Tuin laten bestraten

Wij gaan volgend jaar in een nieuwbouw woning deze moet nog afgebouwd worden en ook de tuin moet nog aangelegd worden. Ik wil de oprit ca 70 m2 laten bestraten en een groot terras met betontegels van ca 40 m2.

Oprit tuin uitbreiden

Ik wil de huidige oprit en het terras uitbreiden door extra tegels te laten leggen. De oprit van oude waalklinkers wil ik graag verbreden. Geschat: 40 m2 uitbreiding. Verplaatsen en vergroten van terras. (Chinese blauwsteen 60 x 60) Nu : 16 stenen, wordt 25 stenen.

Verzakte tuin ophogen en bestraten

Wij hebben een tuin die enorm aan het verzakken is, wel 30cm. Wij willen alles op laten hogen en opnieuw laten betegelen. Het gaat om een sierbestrating voortuin van ongeveer 60m2. Daarnaast is er een drainage waarvan de leidingen niet meer goed in elkaar steken, deze zou moeten worden her aangesloten. Er is ook nog een 20m2 oprit (grindpad) waar een nieuwe laag overheen moet.

Oprit en terras bestraten

Vooraleerst wil ik weten of u binnen mijn postcode gebied werkzaam bent. Daarna zal ik een gespecificeerde opdracht aan u doen toekomen. De oprit is ongeveer 20 m bij 2.5 breed. Het terras is 20 m2. Werkmateriaal kan via de oprit naar de tuin/ terras.

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Bestraten oprit

Bestraten van de voortuin/opritten. Graag vrijblijvende offerte voor het bestraten inclusief grondbed (ophoogzand of puin). Het gaat over ca. 210 m2. Wij zorgen zelf dat de bestaande opritten en tuin zover leeggehaald zijn zodat jullie kunnen starten met het bestratingsbed en het bestraten. Het eventueel egaliseren van de te bestraten oppervlakte verwachten wij dat dat door de vakman gedaan wordt.

Oprit + terras bestraten

Graag laat ik de oprit en tuin van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning bestraten. Oprit: ongeveer 30 m2. Betonklinker + betonbandjes. 2 terrassen van totaal ongeveer 57 m2. Keramische tegel van 75x75x2 cm. Ik heb een partij die zorgt dat huidige grond wordt weggehaald en voor de oprit gebroken puin en worteldoek plaatst. Het gaat dus alleen om het leggen. Eind augustus zou ik graag willen beginnen.