Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen herbestraten en borderbakken aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen herbestraten en borderbakken aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen herbestraten en borderbakken aanleggen

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten. Ik kan de oude tegels zelf eruit halen. Voor de bestrating gaat het om 20 m2 tegels 60x60 en de rest 60x30. Het gaat om een tuin van 90 m2. Graag ook met zand eerst ophogen. De achtertuin is alleen via het huis te bereiken.

Tuin ophogen en bestraten

Het ophogen van de tuin en bestraten met betonnentegels van 60x60 cm. De tuin is circa 45 m2. De huidige stenen verwijderen en voeren wij zelf af.

Tuin opnieuw bestraten en omrasteren

Oppervlakte tuin 45,6m2. Het verwijderen van de oude tuintegels en omrastering, het afvoeren van alle oude materialen, het ophogen van de tuin met 3m3 opvulzand, het leggen van kera 3.0 tegels 60x60x3, het opnieuw omrasteren van de tuin met een schutting van beton en hout, poort van 2 tuindeuren, het plaatsen van 5 stuks 230 volt grondspots incl. aanleggen bekabeling.

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Stuk van de tuin betegelen en ophogen

Ik wil op een zandstuk waar het tuinhuisje is verwijdert, graag 10 m2 laten betegelen. Het zand moet nog een beetje opgehoogd worden. Ook moeten er opsluitbanden omheen komen. We hebben een achterom met een steeg erachter.

Tuin ophogen en bestraten

We willen de achtertuin opnieuw laten ophogen en bestraten. Het is erg verzakt na 12 jaar en we willen 40 x 60 cm betontegels met worteldoek eronder en sluitbanden rondom, en een afwatering mogelijkheid. Ook graag een oplossing om het zand tegen te houden wat onder ons huis schuift. Er ligt nog een oude stenen bestrating in deze mag verwijdert worden mocht het nodig zijn. Graag al het materiaal meenemen in de offerte.

Terras ophogen

het huidige terras bestaande uit keramiektegels ophogen en egaliseren. De tuin is ongeveer 8.60 x 5 meter. Ik denk zelf dat er ongeveer 3 kuub zand nodig is. Het gaat dus om het eruit halen van de bestrating, egaliseren en opnieuw leggen.

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 30 m2. De oude tegels verwijderen, deels ophogen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Opnieuw bestraten

Bestaande tuin 42 m2 met reeds gelegde betonnentegels waarvan 18 m2 grindtegel. Vraag: Alles er uit en ophogen en opnieuw leggen en geen grint tegels terug. maar betontegels op die plek.

Sierbestrating leggen (33m2)

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin, Ca 14m2 oprit En 19m2 tuin. Met paar kleine details. Bij voorkeur huidige waalstenen en tegels vervangen voor nieuwe. Ophogen van tuingedeelte ca 10 cm en oprit egaliseren. Leggen zsm in overleg. Nieuwe stenen op dit moment op voorraad bij een leverancier, maar sta open voor suggesties.