Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels

Tuin opnieuw betegelen

De tuin helemaal opnieuw betegelen, ophogen. Oppervlakte is ongeveer 60m2 wat is prijs voor ophogen en betegelen? Ik ben nu op vakantie. U kunt mij mailen. Ik ben op 23 okt weer telefonisch bereikbaar

Ophogen van bestaande bestrating

Ik wil de tuin van 40 m2 graag laten ophogen. De tuin is volledig bestraat met tegels min 6 m2. Er staat ook een schuur van 6 m2. De verhoging moet 5 cm zijn. De tegels dienen opnieuw geplaatst te worden. Deze zijn 60 bij 60 cm.

Herbestraten in wildverband

Het herbestraten van wildverband tegels. Het zijn 2 soorten tegels en de oppervlakte is ongeveer 50 m2. De tuin is goed bereikbaar. 1. Roodbeton variërend van 10 x 10 cm tot 60 x 40 cm dit is ongeveer 40 m2; 2. 10 x 10 cm tot 20 x 40 geel/rood ongeveer 10 m2; 3. Plus ophogen met zand van ongeveer 5 cm.

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten opknappen. Die afmeting is een schatting, er staat ook nog een schuurtje in. Ik haal zelf de oude tegels eruit en koop nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik laat de tuin graag wat ophogen met zand en daarna betegelen. Ik wil een afspraak maken om het hier even goed in te meten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Diverse bestratingsklussen bij een woning

Ik wil graag enkele bestratingsklussen bij mijn woning laten verzorgen. Er ligt een terras van ongeveer 9 x 4 meter met tegels van 50 x 50 cm. Het terras is een beetje verzakt door mierennesten daar onder. Ik laat alles graag weer wat ophogen en de tegels herplaatsen. Verder zijn er in 2 delen van mijn tuin klinkers gelegd. Het gaat om ongeveer 4 x 4 meter in totaal. Die bestrating moet ook wat worden opgehoogd. Er is hier een serre gebouwd en rondom die plek zijn klinkers verwijderd. Nu alles klaar is, wil ik die bestrating weer terug laten plaatsen. Dat gaat om ongeveer 4 x 3 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels

Onze achtertuin van ongeveer 64 m² is betegeld met mozaïektegels in verschillende maten. De ondergrond is verzakt en ik wil die daarom laten ophogen en herbestraten met de bestaande tegels. Er liggen tegels met de maat 10 x 10 cm, 20 x 5 cm, 30 x 15 cm en 30 x 30 cm. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin leeghalen, ophogen en tegelen

De tuin moet ontdaan worden van struiken/middel stronken en huidige tegels. Daarnaast willen wij een speelplek met gras circa 20 vierkante meter. De rest van de tuin betegeld met 60 x 60 cm siertegels. Teven twee ingebouwde bloembakken met palmboompjes. Daarnaast zal de tuin voorzien moeten worden van hekwerk wat wij graag willen zijn steen korven. Graag ontvangen wij een globale prijs opgave.

Verzakte tuin herbestraten

Tuin ophogen en koppelstones naar het pad en pad gebruiken op het terras. Ongeveer 19 m2 bij elkaar.

Oude bestrating ophogen

In de tuin wil ik graag de oude betegeling laten ophogen. Het zal gaat om totaal 25 m2 werk. Het zand dient door de vakman geleverd te worden.

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik heb een nieuw huis /tuin. Er gaat een grondwerker aan de slag. Zand wordt aangebracht en aangetrilt. Ophogen / egaliseren hoeft dus niet, (zoals hierboven aangegeven). Ik wil graag stoeptegels (30 x 30 cm) + lijnen van bakstenen. Eventueel ook fundament schuur aanbrengen. Betreft ongeveer 55 m2.