Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin nieuwbouwwoning

Achtertuin bestraten (50 m2)

Graag uw offerte voor het bestraten van een gedeelte van onze tuin. Het betreft een nieuwbouwwoning in de Blauwe stad. Winschoten. Oplevering +/_ 4e week van oktober. Graag dan direct na de oplevering bestraten. De tegels die wij er willen hebben zijn antraciet betontegels van 4 cm dik en 50/50cm met facet. Het gaat om een rechthoekig terras aan de woning en een terras aan het einde van de tuin en een smal pad naar de schuurdeur vanaf het huis. (zie bijgaande situatie schets.) De tegels kunnen wij zelf aanschaffen maar mag ook door u geregeld worden, indien aantrekkelijk aanbod.

Terrassen (4) aanleggen in tuin van nieuwbouwwoning

Graag zouden wij in de tuin van onze nieuwbouwwoning diverse (4) terrassen aan willen laten leggen. De grond is reeds bestraat klaar gemaakt. (afgegraven, zand gestort) De tegels en opsluit banden zijn al uitgekozen en besteld, het gaat om betontegels 60x60 Het te bestraten oppervlakte beslaat ongeveer 200m2

Oprit + terras bestraten

Graag laat ik de oprit en tuin van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning bestraten. Oprit: ongeveer 30 m2. Betonklinker + betonbandjes. 2 terrassen van totaal ongeveer 57 m2. Keramische tegel van 75x75x2 cm. Ik heb een partij die zorgt dat huidige grond wordt weggehaald en voor de oprit gebroken puin en worteldoek plaatst. Het gaat dus alleen om het leggen. Eind augustus zou ik graag willen beginnen.

Terras aanleggen in hele tuin van nieuwbouwwoning

Hallo, Mijn nieuwbouw woning heeft nog geen tuin, momenteel is het nog de oude bouwgrond en ik wil de hele tuin laten bestraten, op een goedkope manier. De grond moet dus volgens mij nog weggehaald worden, iets wat ik zelf niet kan doen. Daarnaast moet er dus ongeveer 45 m2 aan terras gelegd worden. Wat zijn hier de kosten van ongeveer? Inclusief dus het weghalen van de huidige bouwgrond, nieuw zand en de tegels, inclusief het leggen.

Offerte bestrating bij nieuwbouw

Mijn partner en ik hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in Etten-Leur (de Streek). Naar verwachting wordt onze woning eind 2020/begin 2021 opgeleverd. Vanzelfsprekend dient onze tuin van de nodige bestrating te worden voorzien. Wij hebben al een globaal ontwerp voor onze toekomstige tuin opgesteld. In dit ontwerp gaat het om de volgende bestrating: ca. 75 m2 betontegels 20x30x6 cm (oprit en wandelpaden aan de voorzijde en zijkant van het huis) ca. 35 m2 keramische tegels 60x60x4 cm (sierbestrating voor een tweetal terrassen voorzien van harde voegen en dus geen zand). ca. 30 m2 grind in de voortuin. Daarin willen wij graag 2 a 3 verhoogde plantenbakken laten plaatsen die we vervolgens zelf van beplanting kunnen voorzien. Graag ontvangen wij een scherpe offerte voor de bestrating in onze tuin (excl. materiaalkosten).

Sierbestrating leggen

Voor de tuin van onze nieuwbouwwoning moeten twee terrassen worden aangelegd. In totaal gaat het om 40 m2. Er ligt nu alleen zand. Het gaat om klinkers in visgraatmotief

Terrassen aanleggen in nieuwbouwtuin

Ik heb een nieuwbouwwoning en ik zou graag 2 terrassen van samen 32 m2 willen laten aanleggen. Wij verhogen alles enzovoort. Het gaat echt alleen om het leggen. We hebben een oprit naar de tuin. Rond eind mei zouden we willen beginnen.

tuin terras en oprit

Tuin is plusminus 5,6 bij 7,4 totaal en autoparkeerplaatsen 5,6 bij 5,6. De gewenste tegels zijn: Zandkleurig 40 x 60 voor de tuin betonkleurige 40 x 60 voor oprit als u dit kan leveren graag ook meenemen in de offerte. Het is een nieuwbouwwoning dus er ligt nu zand, dit hoeft alleen geegaliseerd te worden.

Tuin bestraten

Wij zouden graag een pad en terras willen aanleggen met kasseien. Het gaat hierbij om een nieuwbouwwoning met zandgrond. Gaat ongeveer om 50 m2.

Oprit + sierbestrating + fundering fietsenstalling

Bestrating aanleggen in tuin nieuwbouwwoning: Ca. 36 m2 oprit Voortuin 9 m2 Pad langs zijkant 2 onder 1 kap 30 m2 Terras achtertuin ca. 20 m2 met daarin stenen plantenbak van 1x2 m Fundering overkapping (fietsenstalling + buitenkeuken) ca. 13 m2 Keerwand 9 meter Stenen trap 1 meter breed, hoogteverschil 70 cm

Partners

Partners van Casius