Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen en betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen en betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen en betegelen

Terrastegels leggen

Van de tuin wil ik 35 m2 bestraat hebben. Tegels, keramische terrastegel van 60 x 60 x 2 cm, heb ik al aangeschaft en komen eind deze week binnen. Het ophogen en leeghalen van de tuin doen we zelf. Het zal gaan om het egaliseren en leggen van de tegels. Het liefst z.s.m.

Tuin leeghalen en bestraten

Wij willen het gras, de planten en huidige stoep tegels weghalen en alles laten bestraten. Het gaat om ongeveer 160m2.

Voortuin leeghalen en bestraten

Wij willen graag de voortuin laten leeghalen (2 borders, laag hekwerk, en tegels) en afvoeren en opnieuw helemaal laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 27 m2 en het trappetje/helling dient ook vervangen te worden. In de nieuwe voortuin willen we geen borders dus alleen tegels. Graag eventueel een overzicht wat nodig is aan benodigdheden, zodat wij weten wat we nog moeten aanschaffen. De foto’s zijn wat donker, op verzoek kunnen we nieuwe foto's maken.

Tuin leeghalen en straatwerk aanbrengen

Tuin leeg halen, ophogen en daarna grote (60 x 60 cm) siertegels leggen. In totaal ongeveer 100m2. Regen afvoergootjes, geen borders.

Tuin leeghalen en bestraten

De tuin moet leeg gehaald worden en spullen moeten afgevoerd worden. De tuin moet aflopend gemaakt worden zodat het water van het huis afloopt. De tuin moet betegeld worden, er blijft een boom in de tuin staan en hier moet om heen betegeld worden. De tuin is 6,10 meter x 9 meter, de schuur is 2,50 meter x 3 meter. Het zal gaan om beton tegels van 50 x 50 cm.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Onze achtertuin van van zo'n 45 m2 moet bestraat worden. Werkzaamheden zijn leeghalen van oude tegels (inclusief afvoeren). Zand storten en nieuwe tegels leggen. Tuin is goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Tegelwerken buitenshuis

Welke tegels wenst u te plaatsen? Keramische tegels. Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? Ongeveer 52 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tuin moet compleet worden bestraat met keramische tegels inclusief verdicht zandbed en drainerende mortel. Het liefst met de red-sun-rustic-wood-oak-grey-tegel. Eventueel inclusief leeghalen en afvoeren van de oude tuin.

Bestaande tegeltuin egaliseren

Bestaande betegelde tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw betegelen met bestaande tegels, ongeveer 60 m2. Goed bereikbaar.

Achtertuin met grote tegels bestraten

Kleine achtertuin leeghalen. Struiken, bestrating en flonder weghalen. De tuin is ongeveer 5,5 bij 6,5 meter met een klein extra hoekje. Graag egaliseren en daarna helemaal bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin heeft een achterom en is goed toegankelijk.

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.