Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen en betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen en betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen en betegelen

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.

Achtertuin bestraten

De tuin is 65 vierkante meter. Tuin leeghalen (tegels en struiken), er zijn geen bomen. Egaliseren en bestraten met goedkope of middelmatige steen. Schuur en zwarte schutting haal ik zelf weg. Graag een all-in prijs. Via de zijkant van het hoekhuis is de tuin toegankelijk.

Tuin leeghalen en deels bestraten

De hele tuin moet opnieuw aangelegd worden, hiervoor moet eerst de tuin leeggehaald worden. En deels bestraat en deels met grind. Ongeveer 42 m2 bestraat met tegels 60 x 60 cm, 50 m2 met grind, inclusief pad van 6 meter met tegels 60 x 60 cm. Overige werkzaamheden komen later of doen we zelf.

Tuin leeghalen en bestraten

De achtertuin van 4 bij 10 meter dient opnieuw te worden ingericht. De oude bestrating en beplanting wil ik laten verwijderen. Echter heeft de achtertuin geen achterom en zal alles via de woning moeten. Daarna dient er bestraat te worden, planten borders aan de zijkanten gemaakt, een stenen bankje geplaatst en eventueel een stukje kunstgras. Als laatst moet er een half hoge opslagplaats gemaakt worden voor de tuinstoelen en de kussens.

Tuin leeghalen en betegelen

Ik wil mijn tuin van ongeveer 39 m² laten leeghalen en daarna helemaal laten betegelen. De vaste beplanting en bestrating moet worden verwijderd en de ondergrond moet gereedgemaakt worden voor het tegelwerk. Ik heb nog geen nieuwe tegels uitgezocht. De tuin is toegankelijk via een achterom. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Bestrating met creatief motief aanleggen

Onze tuin van ongeveer 32 m² is nu beplant en ik wil deze helemaal gaan leeghalen. Daarna moet er zand in en een leuke bestrating. Ik wil graag bestrating laten leggen met daarin het motief van een vrachtwagen en een trein. Ik zoek hiervoor een creatieve stratenmaker die mij kan adviseren hoe dit te realiseren is. Ik wil u uitnodigen voor een gesprek. Ik hoor graag wat voor materialen u hiervoor gaat gebruiken en wil uw offerte ontvangen.

Achtertuin en voortuin leeghalen, ophogen en betegelen

Momenteel hebben wij in onze achtertuin van ongeveer 60 m² oude tegels met aan de zijkanten een muurtje met daarachter aarde. We willen de hele tuin leeg laten halen, laten ophogen en daarna laten betegelen met grote tegels van bijvoorbeeld 60 x 60 cm. Onze voortuin is enige tijd geleden voor een deel betegeld, maar daar spoelt bij regenval het zand onder de tegels weg. We willen die hele voortuin van ongeveer 2 x 5,5 meter ook laten ophogen en de tegels opnieuw laten leggen. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. De nieuwe tegels kopen we zelf, het zand laten we graag leveren.

Tuin leeghalen, ophogen en tegelen

De tuin moet ontdaan worden van struiken/middel stronken en huidige tegels. Daarnaast willen wij een speelplek met gras circa 20 vierkante meter. De rest van de tuin betegeld met 60 x 60 cm siertegels. Teven twee ingebouwde bloembakken met palmboompjes. Daarnaast zal de tuin voorzien moeten worden van hekwerk wat wij graag willen zijn steen korven. Graag ontvangen wij een globale prijs opgave.

Tuin opnieuw bestraten en borderrand aanleggen

De tuin leeghalen en afvoeren, opnieuw bestraten en een borderrand van 60 cm aanleggen.

Tuin leeghalen en bestraten

Opening maken in perceel en terugplaatsen beplanting. Bestrating verwijderen en afvoeren. Verwijderen rooien beplanting en bomen inclusief afvoer. Grond afgraven en afvoer. 15 kuub zand aanvoeren en inwerken.

Partners

Partners van Casius