Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en straten

Stuk tuin egaliseren, grind en grindplaten leggen

We hebben een stukje grond van 4 bij 8 bij onze tuin gekocht. Het moet glad gemaakt worden en het plaatsen van grindplaten en grind. Het zal gebruikt worden als parkeerplaats.

Tuin egaliseren en straten

Het is een tuin van ongeveer 25 vierkante meter, die momenteel best ongelijk is. Aangezien het een huis is dat verhuurd wordt wil ik graag een zo voordelig mogelijke totaal-oplossing. Dat wil zeggen egaliseren en daarna betegelen met zo voordelig mogelijke tegels.

Voortuin bestraten

Hi! De voortuin wil ik graag laten egaliseren en laten betegelen. Ook dient er een antiworteldoek geplaatst te worden. De tuin is 1 meter diep en 5,5 meter breed. Het worden tegels van 50x50. Ik zal zorgen dat de tuin helemaal leeg is.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin egaliseren om vervolgens een terras met siertegels aan te legen

Achtertuin egaliseren en aanleggen

Me tuin is 11,5 meter lang- 5 meter breed.. wij willen de tuin egaliseren en bestraten.. tegels zijn al gekocht en de afmeting hiervan is 0,60 m x 0,60 m.

Tuin betegelen met tegels

Ik wil mijn tuin laten betegelen en egaliseren. De tuin afmeting is 11,5 meter lang, 5 meter breed. Wij hebben de tegels al bij jullie gekocht, tegels zijn 0,60 x 0,60 meter. Graag ontvangen wij hier een offerte van.

Tuin betegelen

Ik wil tegels in mijn tuin van ongeveer 10 m bij 5,5 meter laten leggen. De tegel zal waarschijnlijk 30 x 30 cm zijn. Die moet ik nog aanschaffen. Mogelijk de ondergrond iets egaliseren. Er liggen nu kleine tegels in, die worden verwijderd.

Siertegels verwijderen en tegels leggen

Wij hebben een tuin van ongeveer 11,5 meter lang en 4 meter breed, dat momenteel is gelegd met een mengeling van tegels (10x10 en 5x20). Een klein gedeelte hierin is gras. Aan 1 zijkant is een soort bloembak gemaakt in een golvende vorm. Wat wij als eindresultaat zouden willen hebben is de bloembak rechtgemaakt en de rest van de tuin volledig gelegd in tegels van 60 x 60 cm. Nu hebben we geen idee wat dat ongeveer zou moeten kosten (aangezien er ook nog wel wat zand aan te pas zal komen voor egaliseren), nog los van de kosten van tegels. Als jullie voor ons een inschatting zouden willen maken van kosten heel graag!

Terras leggen

Bestrating Uitvoerdatum: voo 31 mrt. 2018 Plaats bestrating: Achtertuin, Zijtuin Oppervlakte bestrating: 42 m² Oppervlakte hele tuin: 80 m² Oplevering tuin: Glad (zand) Tegels al aanwezig: Nee Zand al aanwezig: Nee Ontwerp al gemaakt: Niet nodig Beschrijving: Tegels van 60/60 cm en/of 30/60 cm. Gelijk leggen met bestaande tegelwerk. Mogelijk moet wat afgegraven worden. Dit hoeft niet weggevoerd te worden maar kan gebruikt worden voor de rest van de tuin te egaliseren om dan daar steentjes neer te leggen. Het werk kan nu of voor einde maart 2018 gemaakt worden. De tegels kunnen door mij zelf of door u geleverd worden. Mogelijkheid om met klein graafmachine in de tuin te komen is er.

Tegelwerk in de achtertuin renoveren

De achtertuin opnieuw aanleggen met tegels. Circa 44 m2. De oude bestrating verwijderen en afvoeren. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Er kan eventueel een container neergezet worden. Die kan ik via Gamma bestellen. Ik wil de nieuwe tegels bij Gamma bestellen. Kunt u eventueel het zand meenemen om de ondergrond te egaliseren? Er moet naar de afwatering gekeken worden. Tevens even kijken naar het rooster van de afwatering. Misschien willen we een stukje tuin als moestuin gebruiken.