Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en straten

Stenen in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin egaliseren en stenen leggen. De tuin is 35 m2. Er zit ook een schuur op dus er gaat wat af.

Bestrating in tuin maken

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter

Achtertuin ophogen en tegels leggen

Wij willen in de achtertuin oude tegels laten verwijderen, tuin ophogen met zand en egaliseren, (worteldoek leggen) oude tegels afvoeren en nieuwe tegels leggen.

Stoeptegels verwijderen, egaliseren en bestraten

Het verwijderen en afvoeren van stoeptegels, egaliseren en opnieuw bestraten. Een stuk terras van 5 x 3 meter voor en achter 3 x 3 meter. Een deels sierbestrating (een ronding). Ongeveer 50 m2 oppervlakte totale tuin.

Tuin laten bestraten

Wij zijn op zoek naar een 'all in' pakket: - Tuintegels 60 x 60 x 4 cm antraciet; - Verwijderen/afvoeren oude tegels (ongeveer 50 m2); - Volledig opnieuw bestraten, hier en daar verzakt dus eventueel ook egaliseren; - Wij zitter eraan te denken om een afvoergoot voor water ter realiseren maar hier zouden wij graag wat advies over willen krijgen betreft de mogelijkheden.

Tuin ophogen, egaliseren en betegelen

Onze tuin egaliseren, boomstronken eruit en wanneer mogelijk ophogen bij de deur. Vervolgens opnieuw betegelen

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin graag egaliseren en bestraten met grijs-zwart tegels 30-40cm of 30-60 cm Het gaat om achtertuin oprit kleinstukje voor het huis 130 vierkante meter

Tuin egaliseren en met betontegels betegelen

Wil graag een offerte voor het egaliseren van een voortuin. Het leggen van betontegels antraciet 50 x 50 cm. De voortuin is 17 m2. Ongeveer 5 meter breed bij 3.40 meter lang.

Bestaande tegeltuin egaliseren

Bestaande betegelde tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw betegelen met bestaande tegels, ongeveer 60 m2. Goed bereikbaar.

Tuin met Toscaanse Abbystones bestraten

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten bestraten. De stenen zijn Toscaanse abbystones. Ze liggen nu al in onze tuin, maar we willen ze opnieuw laten leggen. Wij halen zelf de stenen uit de tuin, dus het zou gaan om het leggen en eventuele ophogen/egaliseren. De tuin is ongeveer 8 bij 7 meter. De klus moet door het huis heen gebeuren. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.