Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin op camping bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin op camping bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin op camping bestraten

Tegels leggen op camping

Bij onze campingplek liggen kleine tegels. Deze willen wij laten verwijderen en afvoeren. Hierna dienen er grotere tegels gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. De tuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.

Campingtuin betegelen

Ik heb een chalet op een camping gekocht. Het stuk grond is 10 meter bij 10 meter hier komt een chalet van 33 vierkante meter op, en een tuinhuis van 6 vierkante meter. Tevens gaat er nog een stukje af voor parkeerplek auto van 4 a 5 meter. De overblijvende tuin (50 m2) is nu met gras, dit wil ik graag laten betegelen, een stukje grind wellicht, wat planten en door middel van een stuk schutting of hoge planten. Graag eind maart uitvoeren.

Tuin laten bestraten

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van betontegels van 60 bij 40 cm en 40 bij 20 cm. De tegels dienen gelegd te worden bij een camping waar nu gras ligt. Eventueel dient er een gedeelte te worden afgegraven. De oppervlakte is 55 m2. Er is een foto beschikbaar.

Tuin bestraten

Wij willen onze tuin laten bestraten, is ongeveer 100 vierkante meter. Het is op een camping in Rijsbergen. Er moeten ook gedeeltelijk nog stenen uit gehaald worden. Levering stenen in overleg.