Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw betegelen

Opnieuw betegelen

Tuin moet opnieuw betegeld worden. Alles waar geen tegel ligt moet ook betegeld worden. Tegels svp hergebruiken. Graag offerte wat het kost als jullie de tegels er ook zelf uithalen en opnieuw leggen en 1 als ik ze eruit haal en het enkel leggen in.

Tegels leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin kan betegelen. Tegels voor 15 m2. Graag tegels 60x60 Momenteel ligt er zand. Mogelijk ophogen? Egaliseren en leggen moet ook gebeuren

Tuin betegelen

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen met vierkante tegels, niet al te groot. De oude moeten er uitgehaald worden en afgevoerd. De tuin is 50 m2.

Achtertuin betegelen

Achtertuin in zijn geheel opnieuw bestraten. Ik wil gebruik maken van 40x40 en 50x50 betonnen tegels. Achtertuin kan leeg worden gemaakt door mijzelf. De tuin is 42 m2.

Tuin ophogen, egaliseren en betegelen

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan bestraten. Het gaat om 28 m2. De huidige tegels verwijder ik zelf. Het gaat om het ophogen met zand, egaliseren en betegelen. De achtertuin is per achterom bereikbaar.

Voortuin renoveren en betegelen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan renoveren. Het gaat ongeveer 20 m2 wat opnieuw betegeld moet worden. Daarnaast zijn er 2 planten in de voortuin die moet blijven.Dus rondom mooi betegelen. Momenteel zitten 2 kleine stronken erin (die wij ook eruit kunnen halen) en rondom helemaal met stenen. Dit moet eruit gehaald worden en vervangen worden door tegels oid. Waarschijnlijk gaat het ook om deels ophogen van de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en betegelen

Het egaliseren en laten betegelen van de tuin. Er liggen nu maar een paar tegels in, het grootste deel ligt nog geen tegels in, de tuin is ongeveer 32 m2. Ik wil echt de goedkoopst mogelijke manier vinden om een betegelde tuin te krijgen.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

De voortuin is 16 m2 groot. De tegels zullen wij zelf verwijderen. Daarna dient de tuin te worden opgehoogd en opnieuw bestraat met de huidige tegels.

Achtertuin bestraten inclusief mortel drainage

Ik zoek een stratenmaker die 45 m2 in mijn achtertuin kan betegelen met keramische 60x60 tegels incl mortel drainage. Ondergrond wordt vrij van steen opgeleverd. De tuin moet nog wel geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn tuin van 215 m2 laten betegelen. Graag een prijs inclusief alles. Ik hoor graag van u.