Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin betegelen met tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin betegelen met tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin betegelen met tegels

Tuin afgraven, afvoeren en betegelen

Betreft de achtertuin van zo'n 48 m2. Hier moet de grond afgegraven worden en afgevoerd. Vervolgens mogen er 2 soorten tegels geplaatst worden (deze haal ik zelf) afmetingen 30 x 30 cm en 40 x 60 cm. Achtertuin is goed bereikbaar.

Achtertuin tegelen

Ik wil mijn tuin betegelen. Het gaat om 80 vierkante meter en ik wil ook graag vijf schuttingdelen laten neerzetten. Het materiaal zal ik zelf verzorgen. Er is geen achterom. Oude materiaal kan ik waarschijnlijk zelf afvoeren.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

De achtertuin van 47 m2 moet ongeveer 7 cm opgehoogd worden. Hierna mogen de oude tegels van 60 bij 40 cm terug gelegd worden. De tuin is goed te bereiken.

Tuin opnieuw betegelen

Achtertuin laten betegelen. Geen ingewikkeld patroon. Er komt nu veel onkruid tussen de tegels door, dus moet opnieuw. Dus tegels eruit halen, laagje zand plaatsen en vervolgens opnieuw betegelen. Als het mogelijk is de oude tegels hergebruiken. Is er een verschil in prijs als wij de oude tegels hergebruiken ten opzichte van nieuwe tegels plaatsen? Tuin is ongeveer 50 vierkante meter.

Sierbestrating aanleggen in wildverband

Tuin en parkeerplaats auto in wildverband betegelen. Eerst nog zand ophogen (aanwezig) en aantrillen. Totaal ca 65 m2.

Tuin ophogen, egaliseren en betegelen

Onze tuin egaliseren, boomstronken eruit en wanneer mogelijk ophogen bij de deur. Vervolgens opnieuw betegelen

Tuin betegelen

Voor de achtertuin ben ik aan het overwegen om het (nieuw) te laten bestraten. Het is een tuin van 8x11. 5 meter en daarvan moet een oppervlakte van +- 30m2 kunstgras worden. De rest zou ik betonnen tegels van 50x50 of 60x60 willen. Momenteel is de tuin zoals op de foto die is bijgevoegd dus er moet nog wel een en ander gebeuren. Wat net niet op de foto staat is de huidige bestrating. Door werk voorlopig niet telefonisch bereikbaar vandaar het nepnummer.

Tuin betegelen met tuinbetegeling

Graag wil ik een offerte opvragen voor het laten leggen van tegels in onze achtertuin. De tuin is ong 6x10 meter. De helft van de tuin heeft gras. Dit moet weg gehaald worden. De tegels die ik wil laten leggen zijn 60x60. Kunt u mij een offerte sturen zodat ik deze kan vergelijken met andere aanbieders?

Tuin egaliseren en met betontegels betegelen

Wil graag een offerte voor het egaliseren van een voortuin. Het leggen van betontegels antraciet 50 x 50 cm. De voortuin is 17 m2. Ongeveer 5 meter breed bij 3.40 meter lang.

Ernstig verzakte tuin ophogen en bestraten

Mijn tuin is ernstig verzakt en staat na een fikse regenbui helemaal blank. Er is nu een terras van ongeveer 20 m2 in een tuin van ongeveer 100 m2. De beplanting en gazon is volledig afgestorven. Het plan is dus om de tuin volledig op te hogen en eventueel betegelen en vlonders te plaatsen. Het is een binnenplaats, dus het zand zal via of over het huis gestort moeten worden.