Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin betegelen

Tuin betegelen

Ik wil graag het overgrote deel van mijn tuin laten betegelen met simpele tegels voor het gebruiksgemak. Er lag eerst aarde met gras in de tuin maar dat is al afgegraven tot ongeveer 12 cm diep. De tuin is ongeveer 75 vierkante meter. De ondergrond is aarde dus als het mogelijk is graag een worteldoek erbij

Tuintegelwerk klein

Ik wil 4 m2 tuin laten betegelen. Ook wil ik nieuwe opsluitbanden, en een plantenbak aan 1 zijde. Graag ontvang ik een offerte.

Achtertuin opnieuw betelen en ophogen en egaliseren

Ongeveer 55 vierkante meter opnieuw betegelen in de achtertuin. De oude tegels liggen er nog, deze haal ik zelf weg. Er moet veel zand worden gestort om het te egaliseren en op te hogen, de ene kant van de tuin is namelijk hoog, de andere laag. Een klein stukje van 2 m bij 7 m ligt aarde, dit moet weg. Hoeveel zand er moet komen. Hoeveel cm hoger het moet worden weet ik niet, in ieder geval heel wat. Tegels moeten 60 x 60 cm worden, deze kan ik zelf regelen. Het zand kan ik ook regelen. Er is een brede zijpoort.

Terras betegelen

Wij willen graag het terras in onze tuin laten betegelen met keramische of beton- tegels. Dit betreft 42 m2. Daarnaast willen we een stuk onder een overkapping laten betegelen van 20 m2 en een klein stuk voor de tuindeur van 8 m2. De huidige tegels verwijderen wij zelf. Het moet daarna geëgaliseerd worden. Vakman mag materiaal aanbieden.

Tuin opnieuw betegelen

Ik zoek iemand die voor mij een stuk tuin kan betegelen het gaat om ongeveer 77m2. Zand leggen en trillen, worteldoek leggen daarna tegelen. Tegels zijn 60 x 60 cm. Ik bestel zelf tegels, zand en materiaal en in overleg huren van trilmachine. Oude tegels verwijderen/afvoeren we zelf of in overleg.

Tuin betegelen

Het laten leggen van tegels in voor en achter tuin en steeg. Foto van voortuin en steeg bijgevoegd. Achtertuin ca 30 m2

Tuin betegelen met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 20 m2, en er liggen nu oude tegels in. Deze moeten worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. Daarna ophogen en egaliseren. Vakman mag nieuwe tegels aanleveren.

Voortuin opnieuw betegelen en eventueel eerst tuin goed uitgraven

Voortuin met 18.75 m2 trommelstenen betegelen. Mijn huis ligt iets hoger dan de voortuin. De huidige voortuin ligt scheef om dit verschil op te vangen. De tuin moet dus goed uitgegraven worden en het looppad moet iets hoger worden gelegd of er moet een soort trappetje worden gemaakt. In de huidige voortuin liggen nog enkele stenen, aarde en een dekzeil met restjes kiezels (95% van de kiezels hebben we zelf al weggehaald). De grote struik op de foto mag gewoon blijven staan (de tuin is in totaal 21 m2, dus het stukje bij de struik hoeft niet betegeld te worden). De stenen heb ik al besteld, zand zou ik graag door u laten regelen. In week 13 worden de stenen bezorgt. Mijn voorkeur gaat uit naar week 13 of 14 om te beginnen.

Tuin opnieuw laten betegelen

Ik wil 2 opties bespreken met de vakman: 1) Huidig terras opnieuw laten betegelen met huidige tegels en egaliseren 2) huidig terras opnieuw laten betegelen met nieuwe tegels en egaliseren. Terras opnieuw laten betegelen of egaliseren. De achtertuin is 25 m2.

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 43 m2. In overleg bestel ik de tegels en materiaal. Huidige tegels kan ik ook zelf verwijderen.