Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin betegelen

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.

Tuin betegelen

Ongeveer 20m2, huidige bestrating reeds verwijderd. Ophoogzand en nieuwe beton tegels reeds aanwezig.

Achtertuin volledig betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 45 m2. Het is een standaard rechthoekige tuin met een schuurtje erop van een tussenwoning. Betontegels 60x60x4cm. Ik haal zelf de oude bestrating eruit. Tegels en opsluitbanden zijn al besteld, levering is rond 10 augustus. Offerte graag incl het zand wat je nodig hebt.

Herbestraten tuin

Bestaande bestrating tuin 80m2 verwijderen. Opnieuw betegelen tegels 60x60cm. Aanleggen van 2 bloembakken 120x420cm met 3 laagsstapelblokken. Het geheel afsluiten met afsluitbanden. Het hoeft niet opgehoogd te worden.

Tuintegels opnieuw aanleggen

Ik zou graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels staan scheef. We willen alle tegels eruit laten halen, daarna de ondergrond egaliseren en daarna de tegels opnieuw plaatsen. Het gaat om betontegels van 60cm x 60cm x 6cm en het totale oppervlakte is 65 m2. De tuin is bereikbaar via een zijdeur. Er zijn al een aantal tegels losgemaakt.

Tuin betegelen

Ik wil graag de buiten plaats laten betegelen. De oude tegels dienen ook afgevoerd te worden. Nieuwe tegels hebben de afmeting 80x40x4. Zo'n 25m2. Zie foto, tegels ga ik zelf aanschaffen

Beton tegels plaatsen

Achterin in de tuin hebben wij een stuk gras hiervan willen wij graag een gedeelte laten betegelen. Er ligt op dit moment dus gras in de afmetingen zijn 5x5 meter wat betegeld moet worden 25m2. Tevens moet er waarschijnlijk zand uit om de tegels te egaliseren met de huidige tegels. Bij voorkeur zelfde soort tegels meenemen in de offerte

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Tuin betegelen

We wish to get the kyari made & do the leveling of the garden by removing & laying the existing paving tiles after proper leveling. The garden is about 60 sq.mtr.

Tuin betegelen

Ik wil de achtertuin van 50 m2 laten betegelen en ik wil graag weten wat hier de kosten van zijn excl. de tegels.