Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin van bestrating voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin van bestrating voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin van bestrating voorzien

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Onze achtertuin van van zo'n 45 m2 moet bestraat worden. Werkzaamheden zijn leeghalen van oude tegels (inclusief afvoeren). Zand storten en nieuwe tegels leggen. Tuin is goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Bestrating in de achtertuin

Gaat om onze achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10 cm. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten oppervlakte ongeveer 44 m2. Inclusief afvoeren en materialen in overleg.

Bestrating in tuin maken

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter

Bestrating aanleggen

De tuin is leeggehaald door een grondverzetbedrijf. Het ophoogzand en de tuinaarde is gestort. de hele tuin is reeds op hoogte enklaar om de bestrating aan te leggen. Werkzaamheden: 93 m2 bestrating inclusief opsluitbanden. Met tegels van 60 x 60 cm 60 opsluitbanden 5 x 20 45 m2 grastegels oprit 1 m3 grind Alle materialen zijn al aanwezig. Alle overige werkzaamheden worden door ons zelf gedaan.

Verzakte bestrating opnieuw leggen

De bestrating van ongeveer 65 m2 is verzakt en moet opnieuw gelegd worden. De oude bestrating dient te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De voorzijde is goed te bereiken, de achtertuin is via de berging of via een achterom te bereiken.

Achtertuin aanleggen

Graag willen we de bestrating laten aanleggen van 60 x 60 cm tegels 68 m2. In de hoek van de tuin willen we 2 bij 2 meter gras leggen dus hier omheen moet een bandje gelegd worden. Tot slot een plantenbak van 3 meter lang, 60 cm breed met betonblokken. Daarnaast 10 spotjes in de tegels. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Tuin is goed bereikbaar.

Bestraten van de tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tuin kan bestraten. De tuin heeft een afmeting van ongeveer 48 m2 en moet bestraat worden met waaltjes (zie foto) en 10 tegels van 60 x 60 cm. Wij zorgen er voor dat op het moment van bestraten de gele tegels en spanbanden die er nu liggen verwijderd zijn en de nieuwe tegels/stenen klaar liggen, onder de tegels ligt al zand (zo'n 10 á 20 cm), ik verwacht dat dit voldoende is om opnieuw te bestraten, mocht dit niet zo zijn, dan graag de prijs van het aanvullen van het zand in de prijs opnemen. Een paar dingen om rekening mee te houden: - Er zitten 2 putjes die moeten blijven, deze zitten aan de huis kant. - De randen willen we afgewerkt hebben met verticale waaltjes, zie voorbeeld foto - Er moet onder de waaltjes een parasolvoet ingegvraven worden - op 2 plekken moet onder de bestrating een buisje ingegraven worden voor de automatische besproeing - Het stukje bij de kliko's ligt nu hoger dan de rest van de tuin, deze verhoging willen we er uit hebben - tuin kan niet makkelijk met de auto bereikt worden, het is nodig om via een achterom te lopen (+/- 50m) Het werk moet ergens vanaf half april / mei uitgevoerd worden (zeker niet eerder).

Verzakt terras herstellen

Familie heeft 2 jaar terug mijn terras en bestrating opgehoogd. Door leeftijd en ziekte lukt dit helaas niet meer. De verzakking gaat snel en maakt het een onaantrekkelijk bende. Graag ontvang ik advies hoe ik dit terugkerende probleem het beste meer permanent kan verhelpen of dat uw bedrijf (en tegen welk bedrag) het probleem kan oplossen. Graag zie ik graag iemand langs komen voor advies en reparatie. De afmetingen weet ik niet precies. Het terras is niet breder dan acht meter. De tuin heeft geen achterom. Graag ervaringsdeskundige met deze verzakingsproblematiek.

Twee terrassen in achtertuin bestraten

Het gaat om 2 aparte terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. De oude bestrating gaan wij zelf verwijderen. De ondergrond onder deze tegels is voor ons onbekend, hier zal de vakman naar moeten kijken. Er zal 1 terras van 6 bij 4 meter en 1 terras van 3 bij 3.50 meter gelegd moeten worden. Daarnaast komt er nog een looppad van 5 meter lang en 40 cm breed. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin laten bestraten met bestrating

We hebben een tuin ongeveer 5 x 5 meter, nu bedekt met vlonderplaten. Deze zijn aan vervanging toe en we zijn nieuwsgierig naar de prijzen om de tuin te laten bestraten. Wij zoeken een offerte voor de werkzaamheden en materialen (zonder voorwerk).