Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw bestraten

Tuin laten bestraten

Ik wil om de planten heen, bestrating laten leggen. Het gaat om ca 5 x 10 meter, en ik wil grijs-zwarte klinkers laten leggen.

Tuin bestraten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de tuin opnieuw kan bestraten. Graag ontvang ik een eerste indicatie van de kosten op basis van de volgende gegevens: We hebben uitgekozen: - GeoCeramica Multicolor 60x60x4 - 6,475 m2 (2 vlakken van 3 bij 3 tegels, 1 voorin de tuin, 1 achterin de tuin). - Baltramica belgian grey 120x60x4 - 42,446 m2 (voor de rest van de tuin) - Kunstgras 8 m2 (1,60 breed, 5 meter lang) - Muurblokken voor bloembakken 128 stuks (walblock new 12x10x60): 1 bloembak van circa 2,20x1,50, 4 lagen hoog 2 bloembakken van circa 1,50x1,60, 3 lagen hoog - ophogen, 5 kuub zand. - tuinaarde voor bloembakken, 2 kuub. - afvoeren van bestaande tegels. Helaas lukt het me niet een foto toe te voegen. Kan ik later per mail wel doen indien nodig.

Tuin bestraten

Het laten bestraten van onze achtertuin (circa 40m2) met 60x60 geoceramica tegels. Huidige staat ondergrond onbekend. Woning is in 2001 opgeleverd en sindsdien liggen er betonnen klinkers.

Prijs opgave bestrating

Het gaat om een achtertuin van 12 meter diep en 5,40 meter breed Ik wil het laten bestraten. Terras 5,40 breed 3 meter diep Tegen het huis aan loop pad naar achter 2 tegels breed max 1 meter breed Achter in tuin Terras 4 meter bij 3 ongeveer Loop pad 60 cm breed 2 meter lang Graag prijs 60cm tegel incl. leggen incl. opsluitband Het zand is reeds aanwezig. Graag met betonlook tegels.

Tuinbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het bestraten van mijn tuin. Ik geef hieronder wat meer informatie. De tuin heeft een oppervlakte van +/- 50 m2 (9,90x4,80). De tuin is vierkant en heeft geen ronde hoeken. De tegels die gebruikt gaan worden is een wildverband 6 cm tegel voor de gehele tuin. Er bevindt zich een open overkapping in de tuin, waarvan 6 palen in de grond zitten. Hier moeten de tegels op maat gezaagd worden. Optioneel: Een plantenbak van 3,6m x 0,6m, die aansluit op de bestrating. (Lijm e.d. kan ik zelf halen). De tuin wordt verhoogd met zand, deze verdeel ik zelf in de tuin. Het enige wat er dan nog overblijft is het aantrillen/uitvlakken en leggen. De stenen zelf zullen aanwezig zijn in de tuin en er hoeft niets verplaatst te worden. Ik hoop dat ik zo voldoende informatie heb gegeven.

Tuin circa 70m2 bestraten

Bijgaand een schets met afmetingen van de toekomstige achtertuin. Erg benieuwd naar de kosten voor bestraten (60x60 of 60x30 nieuwe tegels antraciet), onder de schuur (3x2m) hergebruik oude 60x40 tegels. Rondom afdekbanden zelfde kleur en rondom groen een kleine verhoging van zo'n 20-30 cm. Indien mogelijk verwijderen 20 m2 bestaande tegels als meerprijs toevoegen.

Achtertuin bestraten (50 m2)

Graag uw offerte voor het bestraten van een gedeelte van onze tuin. Het betreft een nieuwbouwwoning in de Blauwe stad. Winschoten. Oplevering +/_ 4e week van oktober. Graag dan direct na de oplevering bestraten. De tegels die wij er willen hebben zijn antraciet betontegels van 4 cm dik en 50/50cm met facet. Het gaat om een rechthoekig terras aan de woning en een terras aan het einde van de tuin en een smal pad naar de schuurdeur vanaf het huis. (zie bijgaande situatie schets.) De tegels kunnen wij zelf aanschaffen maar mag ook door u geregeld worden, indien aantrekkelijk aanbod.

Terras en tuin laten bestraten

Op een terras met een betonnen ondergrond wil ik keramische tegels leggen. Het is ca. 17 m2. Daarnaast wil ik de huidige natuurstenen tegels vervangen door keramisch. Dit is ca. 33 m2. Tevens wil ik zand en cement toevoegen.

100 m2 voortuin bestraten met longstone

Ik wil de voortuin met longstone zwart laten bestraten. De tuin is 100 m2. Graag inclusief 20 meter opsluitbanden. Ik verzorg de bestrating.

Tuin bestraten

Onze tuin is 7 bij 4 meter. Ik ben op zoek naar iemand die deze tuin op kan bestraten. Een deel is al bestraat. Daar hoeven alleen de randen nog gezet te worden. Ongeveer 4x 4 moet echt nog wat tuingrond weg en wat wit zand in plus de bestrating. Kunt u aangeven of u interesse hebt in deze klus?