Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin bestraten met nieuwe tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin bestraten met nieuwe tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin bestraten met nieuwe tegels

Paden naast en achter huis ophogen en bestraten

Pad naast huis bestraten met 60 x 40 tegels. Pad is 18 meter lang en 1.80 breed. Moet uitgevlakt worden. Dit heeft prioriteit. Pad van huis naar schuur bestraten met tegels van 60 x 60. Pad is 8 meter lang en 2 meter breed. Zand, worteldoek en sluit banden zijn aanwezig. Naar schatting moet er ongeveer 10 cm afgegraven worden. De tuin is goed bereikbaar.

Egaliseren en bestraten van tuin

Ik wil de tuin (35 m2) laten egaliseren en bestraten. Men kan per direct beginnen met egaliseren.

Ophogen tuin en opnieuw bestraten

Ophogen tuin, opnieuw bestraten, boomstampje uit halen, zand en stenen aanwezig. De tuin is ong. 50 m2.

Tuin deels bestraten

Ik wil een deel van mijn tuin laten egaliseren en betegelen van ongeveer 25 m2. De huidige houten vlonders verwijder ik zelf. Het leveren van de tegels kan in overleg. Graag wel opnemen in de offerte.

Tuin betegelen

Graag willen wij onze tuin achter het huis laten bestraten, er ligt nu een open stuk (achter bij de schutting) de tegels bij het huis zijn snel gelegd. Er liggen ook grindtegels die voor kinderen niet ideaal zijn. Wel willen we een stukje gras leggen voor de kinderen om te spelen. De afmeting van de tuin is 15 meter diep en 10 meter breed.

Het bestraten van een terras in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die een stuk van 16 m2 een beetje ophogen en egaliseren. Vervolgens dient dit bestraat te worden. De benodigde stenen heb ik reeds in bezit. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin ( 6,4 bij 5,5 meter) deels afgraven en opvullen met zand. Daarna bestraten met tegels van 60 x 60 cm.

Achtertuin bestraten

In de achtertuin is reeds 50 cm aarde verwijderd. Er zal met 60 bij 40 cm tegels betegeld moeten worden. De tuin is goed bereikbaar en ongeveer 12 meter diep en 5.50 meter breed.

Verwilderde tuin opnieuw bestraten

Tuin is verwilderd en moet worden leeg gehaald. Tevens moet er een extra stuk bestrating komen. En de reeds bestaande bestrating egaal worden gemaakt. Ik schat dat de tuin 30 m2 is. Graag een offerte.

Uitgraven afvoeren opvullen en bestraten

Er moet ongeveer 25 vierkante meter tuin worden uitgegraven, afgevoerd en opgevuld worden. Daarna bestraten.