Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap en aansluitend pad tussen terrassen met hoogteverschil? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap en aansluitend pad tussen terrassen met hoogteverschil. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap en aansluitend pad tussen terrassen met hoogteverschil

Verhoogd terras en tuin bestraten

Graag wil ik mijn achtertuin opnieuw laten bestraten. Aansluitend op de woning wil ik een verhoogd terras, 40 cm, over een breedte van ongeveer 4,50 x 3 meter diep. Daarna een trap, deze gaat niet over de gehele breedte van de tuin. Rest van de tuin na de trap is nog 16 m2.

Trap en aansluitend pad tussen terrassen met hoogteverschil

Ik heb een dijkwoning. Ik wil graag vanaf hoger gelegen terras gedeelte een trap, uit te voeren met betonranden en opvullen met sierbestrating, en aansluitend pad, uit te voeren in gelijke sierbestrating, naar lager gelegen gedeelte. De trap is deels al aangelegd / aanwezig, deze moet opnieuw gesteld en daarna verstevigd door middel van beton. Het pad vanaf de trap naar lagere tuingedeelte uitgraven en sierbestrating ook in betonnen bed leggen. Het hoogteverschil is circa 2 meter. Het pad is circa 7 meter lang en mag 70-80 cm breed worden. Al het materiaal, sierstenen, zand, grind en mortel is aanwezig of wordt geregeld. Een betonmolen is aanwezig. Het gaat dus met name om arbeid.

Aanleg van terras achter woning

Betreft het leggen van een terras van circa 6 x 4,8 meter en aansluitend een pad van 2.70 x 1.60 meter. Te verwerken tegels zijn 60 x 60 x 5 cm groot. Aanwezige objecten waar omheen gewerkt moet worden zijn straat put 35 x 35 cm, HWA buis 4 cm en trap afgang 66 x 122 cm. De huidige bestrating (Waaltjes) verwijder ik zelf, vervolgens 5 a 6 cm ophogen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bestrating vernieuwen

Het betreft het bestraten van de ruimte naast het huis 1,80 x 8 meter. De ruimte naast ons huis willen we graag opnieuw bestraten. Ik denk dat een goede offerte alleen maar lukt als je komt kijken. Het huis is uit 1850. Er liggen nu deels klinkers in, deels is er geprutst met wat beton. Vlak achter de poort is er een gemetselde trap naar beneden naar het aangelegen huis. Er is een kikkergat bij ons huis dat moet blijven en er is een raam/kikkergat bij de buren dat moet blijven. In het midden zit de waterafvoer. Vlak achter de poot zit ook iets van een afvoer gat. Wat er onder de klinkers ligt is een verrassing, geen idee. Aansluitend aan ons huis willen we een zwevend terras aanleggen in overleg met een ontwerper. Momenteel liggen er houten vlonders maar we willen kijken of een terras op terrasdrager niet beter zou zijn. Wellicht zijn er mogelijkheden met glazen tegels en met, led, verlichting onder het terras. Wie heeft daar ervaring mee? Er zal stroom aangelegd moeten worden. Het beneden terras is 2 bij 5 meter en het boventerrasje is bij 3 meter bij 2 meter.

Aanleggen van een hardhouten terras ...

Aanleggen van een hardhouten terras bovenop een betonnen ondergrond. Afmetingen zijn ong. 4.50 * 5.50 m. Dwarslatten worden in beton ingefreesd, deel van het nieuw te bouwen terras steekt uit, het betonnen terras is 3 * 5.50 m. Aansluitend aan het terras wordt hardhouten trap aangelegd met twee a drie treden naar de tuin toe. Toegang tot de tuin is door het huis (geen achterom). Twee bestaande tuinkastdeuren moeten worden ingekort door aanleg terras.