Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrastegels opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrastegels opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrastegels opnieuw leggen

Terrastegels leggen en gras zooien

Een stuk tuin. Dit willen wij deels laten betegelen voor een terras. Het zal nog wel met ongeveer een tegeldikte opgehoogd zal nog wel moeten gebeuren. Daarnaast willen wij 10 x 6 meter aan gras realiseren. Het terras heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Graag zien wij een aantal opties van mooie tegels van u.

Terras laten leggen

Verwijderen oud terrasje en opnieuw aanleggen met nieuwe terrastegels (zoek ik ook nog) op zand. incl. insluitbanden en alle materialen. Betreft ongeveer 18 m2.

Terrastegels leggen en voegen

Ik zou graag terrastegels willen laten leggen. Het gaat om voor- en achtertuin, in totaal 50m2. Terras tegels zijn 75x75 en liggen klaar. Er hoeft niks uitgehaald te worden. Er ligt waarschijnlijk genoeg zand in de tuin, maar dit moet nog verdeeld worden.

Terras tegels zetten

Ik wil graag een offerte om terrastegels te leggen in de tuin. Lengte van de tuin is 9 meter en breedte 4.70 m.

terrastegels leggen

gaarne een offerte voor het vervangen van grindtegels voor een ander soort terrastegel. Het gaat om ongeveer 40 m2 wat ik waarschijnlijk zelf eruit ga halen. De nieuwe terras tegels zou ik graag 60x60 willen hebben, ik ga zelf nog kijken wat voor soort terras tegels ik graag zou willen.

Terras tegels in beton plaatsen

Ik wil terrastegels in beton laten leggen. De huidige tegels verwijderd ik zelf, en de nieuwe tegels zal ik zelf aanschaffen. Het gaat om 50 m2.

Terrastegels leggen

Ik zou graag terrastegels (100x50 cm of 50x50 cm) willen laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2. Ik haal de huidige tegels er zelf uit en het onderliggende zand hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden, alleen geëgaliseerd. De tegels ga ik zelf aanschaffen.

Terrastegels leggen voortuin

Het laten leggen van 60x60 tegels in een voortuin van +/- 35 m2. Tegels zijn aanwezig. Tuin wordt van te voren leeg gehaald en ontworteld. Er ligt dan nog geen wit zand in, denk tussen 10-15cm nodig

Keramische terrastegels leggen

Ik zoek iemand die 50 m2 Keramische terrastegels wil leggen. De oude klinkers haal ik er zelf uit. Ondergrond moet nog opgehoogd worden, ongeveer 5 cm.

Terrastegels en sierbestrating aanleggen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat het leggen van schellevis tegels op een terras van ongeveer 24 m2. Daarnaast in dezelfde tuin een paar kleinere terrasjes met combinatie van schellevis 60cm x 60cm en waaltjes (ongeveer 13 m2). De tuin moet gedeeltelijk opgehoogd worden met zand. De tuin is alleen bereikbaar via het huis. De huidige ondergrond, inclusief een boomstam, moet er nog uitgehaald worden.