Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrastegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrastegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrastegels leggen

Terrastegels leggen

Leggen van terrastegel 60 x 60, keramisch 2 cm dik (deze gaan wij zelf aanschaffen). Terrassen en paden zijn eenvoudig aan te leggen. Recht toe recht aan werkzaamheden. Ook onder de overkapping komen dezelfde tegels. Voorwerk doen we zelf, wel moet de vakman waarschijnlijk de grond ophogen/egaliseren. bij elkaar ongeveer 54 m2.

Voor- en achtertuin voorzien van terrastegels

Voor onze voor en achter tuin zijn wij op zoek naar iemand die terrastegels kan leggen. De grond is afgegraven en er ligt wit zand in. Enige wat moet gebeuren is de grond egaal maken. Achtertuin bedraagt 90 m2 waarvan ongeveer 55 m2 terrastegels moeten worden gelegd 50 x 50 cm. De voortuin 20 m2 waarvan ongeveer 8 m2 terrastegels moeten worden 50 x 50 cm.

Nieuwe tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin (nieuwbouw) laten bestraten (34m2). Het gaat om terrastegels van 60 x 60 cm en een border aan het eind van de tuin (5 meter ongeveer). We willen in de border en op het terras nog wat lichtjes. De tegels en lampjes leveren wij aan. Wij willen dit z.s.m. indien mogelijk.

Enkele terrastegels vastleggen

Het gaat om 3 tegels te leggen van 60 cm x 60 cm. Er ligt een gootje van de waterafvoer. Daarom liggen de huidige tegels te wiebelen. Ze zijn 30 x 30 cm. Ik denk aan stevige rubbers van de ondergrond. Het terras zelf is 62 m2.

Oprit en terras leggen

Het leggen van een oprit van 13 bij 3,2 meter met betonklinkers en achter het huis terrastegels van ongeveer 43 vierkante meter. Dit moet allemaal inclusief banden.

Terrastegels leggen in de achtertuin

Ik wil tegels laten leggen in het terras van de achtertuin. Terras is 6,3 meter bij 3,3 meter. Er ligt nu 4 cm dikke bestrating, die ik verwijder. De nieuwe tegels zijn keramisch van 60 x 60 x 2 cm. Dus 2 cm. ophogen, tegels snijden en leggen, is het werk. Ik zorg voor extra wit zand. De opsluitbanden liggen al klaar. We hebben een achterom. Er hoeft niks afgevoerd te worden.

Terras afgraven en vernieuwen

Ik wil mijn terras (terras afmeting (5.40 meter x 2.70 meter) vernieuwen. werkzaamheden zijn onder meer: - Oude terrastegels (2 verschillende lagen op elkaar) verwijderen en afvoeren. - 10 cm diep afgraven. - 3 x schroefpalen (uiteinde terras en in het midden). 1.60 lang (krimmer). Hier aan vast een balklaag bevestigen. - Worteldoek aanbrengen. - Composietdelen leggen, 140 breed.

Terrastegels leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van een deel van 9 m2. De oude tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd en nieuwe tegels van 60 bij 60 cm geplaatst. Eventueel dient er ook opgehoogd te worden, daar dient de vakman over te beslissen.

Terrastegels leggen

Onder de nog te plaatsen terras overkapping, half april, ligt ongeveer 20 m2 siergrind tegel 40 x 60 cm, deze moeten eruit en daar moeten nieuwe tegels gelegd worden 60 x 60 cm. Waar nu gras ligt moet ook ongeveer 20 m2 tegels gelegd worden 60 x 60 cm. Moet ook een lijngoot worden gelegd tussen eind terras tegel en begin van tuintegel. Graag all in prijs , voor de tegels zorgen we zelf. U kan ongeveer begin mei beginnen.

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 48 m2 op 3e verdieping. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen de huidige terrastegels vervangen door composiet. Onderlaag is bitumen. We zorgen dat de bestaande tegels verwijderd zijn.