Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk

Terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk

We overwegen onze betegelde terrassen te vervangen voor printbeton. Hiervoor moet ook geheid worden. We ontvangen graag een offerte (verwijderen en afvoeren tegels, afgraven, heien en aanleggen printbeton, totaal ongeveer 100 m2), de vakman mag zelf ook meedenken in wat de beste oplossing is. De situatie is engzins toegankelijk, maar ik weet niet of een heimachine hier door heen kan.

Terrassen ophogen en opnieuw leggen

Het terras in onze achtertuin is verzakt en moet opgehoogd worden. Rondom het terras liggen eiken bielzen die de tegels omhoog drukken en deze moeten ook opgehaald worden. Het terras moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden. Het terras bestaat uit grindtegels, deze wil ik hergebruiken. Oppervlakte is ongeveer 26 m2. Ik heb een achterom, ik zit wel aan het einde van het rijtje huizen. Mijn buurman zou ook zijn tuin willen doen. Bij hem gaat het om het vervangen van de tegels, het leggen van ongeveer 50 m2 en er zou meer opgehoogd moeten worden.

2 terrassen aanleggen

Graag zouden wij ons terras vervangen voor een nieuw groot terras met andere tegels en achterin de tuin een terras aan laten leggen. Samen zijn de terrassen ongeveer 45m2. Wat zou hiervoor ongeveer de prijs zijn excl de tegels. Het oude terras moet weggehaald worden (grindtegels en klinkers)en willen we graag grote plantenbakken naast het terras aan laten leggen en achter moet een rond terras gemaakt worden. Dat is nu bos grond. We horen graag van u!

Tuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 5 x 15 meter. Twee terrassen dienen vervangen te worden. Beide zijn ongeveer 20 m2. Eentje bij het huis en eentje achterin. Paadje leggen van voor naar achter. Ik zou graag borders willen aan beide zijden, doen en dan laat ik tussen het paadje en de borders kunstgras leggen. Liefst wil ik het paadje en de borders niet rechthoekig, maar in gebogen lijnen. Qua tegels hangt het een beetje van het prijskaartje af, moet echt op budget letten, maar wat is het beste met het oog op onkruid zo veel mogelijk voorkomen? Ik hoor het graag. Liefst all in prijs, eventueel na een en ander besproken te hebben. De achtertuin is via een brandgang te bereiken en het grind en de tegels dienen te worden afgevoerd door de vakman.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Wij hebben in onze achtertuin 2 betegelde terrassen die wij willen vervangen, vergroten en uitbreiden met een paadje. We zullen zelf de bestaande terrassen eruit halen. Daarna moet er zand worden aangeleverd. We hebben al stenen naar onze smaak gevonden. Dat gaat om getrommelde Abbeystone dikformaten, brons genuanceerd, maat 7 x 21 x 6,8 cm van Excluton. Totaal moet er ongeveer 25 m² bestraat worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom met een poortdeur. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de stenen. We plannen de klus graag in onderling overleg in, het liefst op korte termijn.

Terrassen in de tuin aanleggen en onderling verbinden

Ik wil graag sierbestrating leggen in onze tuin. Het gaat om 1 groot terras en drie kleinere terrassen. Het grote terras is al bestraat en willen wij vervangen. Van de drie kleinere zijn er nu twee gras en 1 bestraat. Totaal gaat het om circa 50 m².

Vervangen tuinbestrating door Schellevis betontegels

Het vervangen van de huidige bestrating (inclusief afvoer oude tegels), totaal oppervlakte ongeveer 65 m2 bestaande uit twee paden (17 m2) en twee terrassen (ongeveer 48 m2). Nieuwe tegels van 40 bij 40 Schellevis betontegels (nog niet helemaal zeker).

Terras van flagstones leggen

Ik wil graag 2 terrassen en enkele looppaden vervangen voor flagstones. Onder de oude tegels ligt uiteraard al zand. De tuin is ongeveer 16 x 13 meter. Het aantal m2 flagstones zal ongeveer 45 m2 bedragen.

Terrassen in achter- en zijtuin vernieuwen

Ik heb 4 terrasjes verdeeld over de achtertuin en zijtuin. De terrasjes bestaan uit kleine waalstenen, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. De waalstenen wil ik laten vervangen door keramische tegels van 60 x 60 x 2 centimeter. Drie boompjes staan in de weg, deze moeten verplaatst of verwijderd worden. Huidige terrassen zijn niet echt verzakt, maar indien nodig wel ophogen/egaliseren. Bij elkaar opgeteld zijn de terrassen ongeveer 80 m2 groot. Tevens wil ik om de terrassen opsluitbanden laten plaatsen, ongeveer 60 meter. Het betreft de achtertuin en deze is bereikbaar middels een poort van 1 meter breed. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terrassen aanleggen bij het woonhuis

Ik wil graag twee terrassen vervangen en opnieuw laten aanleggen met verbinding looppaden. Terras 1: 7 x 4 meter met een looppad van terras naar de schuur van 2,5 mtr lang x 1,60 meter breed Terras 2: 4,5 x 4,5 meter met looppad van 4,5 meter lang x 80 cm breed verbonden met terras 1. Ik wil het geheel laten leggen met tegels van 80 x 80 cm in cement. Ik wil graag een offerte voor het volgende: A. Geheel uitgevoerd door de aanbieder. Inclusief het verwijderen van het oude terras en het leggen van het nieuwe terras. B. Alleen de terrassen leggen. Dus het oude terras verwijderd door de aanvrager. Materialen zijn in overleg te leveren.