Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrassen leggen met betontegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrassen leggen met betontegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrassen leggen met betontegels

Terrassen leggen

In de achtertuin dient er ongeveer 52 m2 klinkers verwijderd te worden. Hierna zal het zandbed geoptimaliseerd moeten worden en grote tegels van 60 bij 60 cm geplaatst. De tuin is goed bereikbaar.

Terrassen aanleggen

Wij willen in onze tuin 2 terrassen aan laten leggen van totaal 40 m2. Tussen de terrassen willen we nog een pad hebben van 10 m2. Voor de terrassen hebben wij al betontegels van 60 x 60 cm en voor het pad hebben we klinkers. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het leggen en of jullie ook materialen zoals zand kunnen leveren. Ik heb een foto bijgevoegd van hoe onze tuin nu is. Graag wil ik een totaalprijs per m2.

Klein terrassen leggen

Graag wil ik 2 terrassen laten aanleggen. Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10 x 10 x 8 cm. In plaats van banden leg ik er grasmatten tegenaan. De ruimte is uitgegraven en kan eventueel al vast zand ingelegd worden, niet geëgaliseerd. Het terras bij de openslaande deuren betreft een terras van 275 cm breed en 185 cm diep met betontegels van 20 x 30 x 5 cm, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan, 5 cm, en licht afloopt. Ook dit is uitgegraven en ook hier kan zand gelegd worden. De stenen & tegels en zand zijn er al. Het is onduidelijk of bij het tweede terras opsluitbanden nodig zijn.

Terrassen aan laten leggen

Leggen van tweetal terrassen met opsluitbanden van ongeveer 4 x 4 meter en 4.50 x 3 meter. Het betreft natuursteen tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm van 3 cm dik in zand. Tegels kopen we zelf en terras wordt al uitgegraven en met zand opgevuld.

Terrassen leggen in achtertuin

In de achtertuin willen wij 2 terrassen laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm groot. Het grote terras zal 18 m2 worden en het kleine terras 6 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen en ophogen is denk ik niet nodig. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating aanleggen in de tuin

Tuinpad is circa 7m2. Bestaande uit 3 terrassen waarvan 15m2, 5 m2, 6m2. Leggen van bestrating en opsluitbanden.

Terrassen en pad betegelen

Sierbestrating leggen in de achtertuin. Het gaat om 2 terrassen en een pad. Er liggen nu tegels in. Deze graag verwijderen en afvoeren. Het ene terras is 8 x 2,5 meter en het andere terras 6 x 2,5 meter.

Keramische tuintegels leggen

Ik heb 60 keramische tuintegels Ólivian Black van fabrikant Michel Oprey. De afmetingen zijn 80 x 80 x 2 cm. Het gaat in totaal om 37,76 vierkante meter bestrating die over 2 terrassen, redelijk rechttoe rechtaan gelegd moeten worden. Tuin maak ik gereed om meteen te kunnen starten. U voert benodigde (naar ik begrijp speciale) zand en mortel aan en mij is geadviseerd de tegels te voegen. Ik verneem graag een schatting van de kosten. Het betreft een goed toegankelijke tuin.

Twee terrassen leggen met betontegels

wij willen een terras laten aanleggen aan voorzijde van 24 vierkante meter en aan de achterzijde van 3,5 vierkante meter. Er ligt nu aarde in. Voorkeur gaat uit naar 50 bij 50 centimeter betontegels. De zijkanten wil ik laten opsluiten met betonbandjes. De achtertuin is bereikbaar via een portiek en de overtollige grond willen wij door u laten afvoeren.

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij willen volgend jaar 2 terrassen en een stoep laten plaatsen. Wij zullen zelf zorgen dat er op die plekken geel zand als ondergrond ligt. We kopen ook zelf tegels in, maar we weten nog niet wat de tegelmaat zal zijn. We zoeken een stratenmaker die voor ons 50 m² tegels kan leggen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.