Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasoverkapping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasoverkapping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping plaatsen

Overkapping maken tussen schuur en schuttingdeel met bijvoorbeeld golfplaat (of ander materiaal). Stormvast en met goede waterloop. Afmeting zijn circa 2.20 m diep en 1.50 m breed (van dakrand naar schuttingdeel). Offerte graag inclusief benodigd materiaal. Vakman zorgt voor materiaal.

Tuin bestraten

We zouden graag onze achtertuin opnieuw willen laten betegelen. Het gaat om 35 m2 oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Ook graag de tuin ophogen naar een gelijke hoogte als de woonkamervloer en zo een geheel laten lijken. We hebben nog geen tegels, maar we willen het liefst grote, donkere en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Ook nog verder aan te vullen met verlichting en eventueel een terrasoverkapping. Achtertuin heeft een achterom, oude materiaal graag afvoeren.

Terrasoverkapping laten plaatsen

9 m breed, 3m uitval 2.1m dakgoot hoogte 2.5 muurhoogte Half glas en half zonwerend poly..platen. inclusief montage. Antraciet.

Overkapping plaatsen

Terras overkapping 5.00 bij 3.00. Houten terrasoverkapping met lichtdoorlatend glas. Materialen ook leveren, helemaal compleet.

Vervangen houten terras door Chinees hardsteen

Ik heb een terrasoverkapping laten plaatsen. Nu wil ik het hardhouten terras vervangen in Chinees hardsteen (krasvrij). Het terras is 5.40 x 4.00 meter. Inclusief en advies voor levering en maat van tegels (bv. 60x60cm). Ik haal zelf het houten terras weg; waarschijnlijk is er wel wat bestratingszand nodig.

Terrasoverkapping maken

Het betreft de aanleg van een terrasoverkapping. Het aanbrengen van een overkapping frame van houten palen, bedekt met polycarbonaatplaten en een gemetseld muurtje van 4 bij 2 meter met dubbele deur. Totaal oppervlakte van de overkapping is +- 100 vierkante meter. Bouwkundige tekeningen en ingenieurstekeningen zijn aanwezig. Later het plaatsen van een hardstenen vloer. Vloer is al aanwezig. Hout moet alleen nog besteld worden. Betonpoeren moeten nog gestort worden. Het is wel al uitgegraven.

Het betreft het plaatsen van een vooraf ...

Het betreft het plaatsen van een vooraf op maat gemaakte terrasoverkapping.