Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras en vloer in schuur leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras en vloer in schuur leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras en vloer in schuur leggen

Terras en vloer in schuur leggen

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van ons terras/als vloer van onze schuur. Het gaat ongeveer om 70 m2. Er moet ook ophoogzand gestort worden van ongeveer 20 cm. Tegel wordt hetzelfde als we nu hebben liggen, 30 x 40 bij 4 of 6 cm (grijze/antraciete betontegel puras, zie foto hieronder).

Onderheid terras aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een onderheid terras. Ik wil een terras van 4800 mm breed en 3300 mm lang. Er moeten 2 palen geslagen cq geboord worden. De vloer wil ik afgewerkt hebben met een gladde laag beton van ongeveer 20 centimeter dik, zodat ik hier vervolgens zelf overheen kan tegelen.

Terras bij een horecazaak aanleggen

Wij willen een terras laten aanleggen voor onze horeca zaak van ongeveer 5 x 7 meter. Het liefst met houten/composiet vloer. De ruimte is redelijk goed bereikbaar.

Vloer verbeteren en stukje verplaatsen voor plaatsen blokhut

Egaliseren en toevoegen van 2 rijen tegels + reparatie van 4 ingezakte tegels van het terras.

Terras leggen

Het betreft het aanleggen van een terras, met Travertin tegels 189 x 89 x 4 cm. Deze tegels zijn aanwezig. De ondergrond is van beton en niet geheel egaal. De tegels moeten in een zandcement vloer gelegd worden.

Onderheid terras in de tuin maken

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een onderheid terras van 3 x 5 meter groot. De vloer wil ik afgewerkt hebben met een gladden laag beton van ongeveer 20 centimeter dik zodat ik hier vervolgens zelf overheen kan tegelen.

Terras vlonder plaatsen

Ik wil graag een houten vlonder als tuin terras laten leggen. Op de foto ziet u waar de vorige houten vloer heeft gelegen, deze is al verwijderd. Het gaat om een stuk van ongeveer 4 x 3.5 meter groot.

Terras van Schellevis tegels in de serre leggen

Ik wil in een nog te bouwen serre een vloer van tegels laten aanbrengen op een bestaand terras van Schellevis tegels. Werkzaamheden: aanvoeren en aanbrengen 5 centimeter stabiliseer zand, egaliseren en daarop aan te brengen 10 m2 stenen vloertegels van 60 x 60 x 2 centimeter en af te werken met voegen. De tegels worden door de opdrachtgever ter plaatse aangeleverd. Werkzaamheden in overleg met en onder regie van serrebouwer. Graag offerte all-in, inclusief BTW en te leveren materiaal zoals zand, voegmateriaal en dergelijke.

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras aanleggen 5 x 5 meter. Betegelen met keramische tegels 60 x 60 x 2 cm. In tras mortel zetten zodat het niet stuk kan vriezen. De betonnen fundatie vloer is bestaand.

Terras tegels laten legen

Hello, first I apologize for writing in English and hope this is ok for you. I would like to have our roof terrace tiled with ceramic floor tiles 60x60cm (Terrastegel 60x60x2cm gezoet en verouderd blauwgrijs). The terrace is 21 m2. The old tiles (betontegels 20x20cm) need to be taken away. The old tiles are laid on rubber tiles which also need taking away. I would need advice on how to lay the new tiles, on rubber tiles again or a different system. Many Thanks in advance for your advice and help. Van het dakterras de betonnen tegels en rubber ondertegels verwijderen en keramische tegels leggen. Moeten er weer rubberen tegels onder de nieuwe tegels gelegd worden of kan er een andere vloer onder? Graag advies hierover.