Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras en vloer in schuur leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras en vloer in schuur leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras en vloer in schuur leggen

Tegelwerken buitenshuis

Wat wil je bekleden? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand terras uitbreken en opruimen. Huidig terras is een betonnen terras waarop geen nieuwe tegels worden gelegd. Terras is 40m2. Wij twijfelen tussen keramische tegel of natuursteen. Wij zouden graag weten wat de kosten ongeveer zijn voor het leggen van het terras inclusief het uitbreken en afvoeren en exclusief.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Op mijn dakterras van 30m2 wil ik een nieuwe vloer laten aanleggen, evt met enkele plantenbakken

Klinkers leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik wil klinkers laten leggen rond rond het huis voor een pad/trapje naar de parkeerplaats. Ook moet er een terras vloer aangelegd worden.

Composiet terras aan laten leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 32 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vlonder van de vloer aanleggen op nieuw aangelegd dak terras. Materiaal is al aanwezig, planken van 4.50 meter van Woodcomposiet. Gaat dus alleen om het leggen van de vloerdelen.

Houten terras aanleggen

We willen graag een houten vloer over een bestaand terras aan het huis. Het terras is ongeveer 24 vierkante meter. Momenteel liggen er stenen. Het terras is niet compleet vlak, dus hier zou nog even aandacht aan besteed moeten worden.

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2,5 x 5 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Verwijderen bestaande balustrade en vloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag bestaande balustrade verwijderen. Bestaande vloer (houten vlonders) verwijderen. En dakleer checken en eventueel herstellen. Eventueel ook plaatsen van een nieuw balustrade (hout & wit).

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? De afmeting van het terras is 5 x 8,5 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere. Er hoeft niet geëgaliseerd te worden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een prijs voor het aanleggen van een dakterras van 5 x 8,5 meter. Het gaat om de vloer en de balustrade. In het midden van het dakterras is een dakluik van 120 x 90 cm. Graag een gespecificeerde offerte met verschillende soorten hout. Het terras mag geplaatst worden op rubberen tegeldragers. Er zijn verder geen voorbereidende werkzaamheden nodig.

Terras en vloer in schuur leggen

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van ons terras/als vloer van onze schuur. Het gaat ongeveer om 70 m2. Er moet ook ophoogzand gestort worden van ongeveer 20 cm. Tegel wordt hetzelfde als we nu hebben liggen, 30 x 40 bij 4 of 6 cm (grijze/antraciete betontegel puras, zie foto hieronder).

Onderheid terras aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een onderheid terras. Ik wil een terras van 4800 mm breed en 3300 mm lang. Er moeten 2 palen geslagen cq geboord worden. De vloer wil ik afgewerkt hebben met een gladde laag beton van ongeveer 20 centimeter dik, zodat ik hier vervolgens zelf overheen kan tegelen.

Terras bij een horecazaak aanleggen

Wij willen een terras laten aanleggen voor onze horeca zaak van ongeveer 5 x 7 meter. Het liefst met houten/composiet vloer. De ruimte is redelijk goed bereikbaar.