Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras vervangen

Terras en tuin laten bestraten

Op een terras met een betonnen ondergrond wil ik keramische tegels leggen. Het is ca. 17 m2. Daarnaast wil ik de huidige natuurstenen tegels vervangen door keramisch. Dit is ca. 33 m2. Tevens wil ik zand en cement toevoegen.

Buiten terras aanleggen om huis heen op betonnen ondergrond

We willen de tegels op het betegelde terras om ons vrijstaande huis heen vervangen. De ondergrond is beton. De tegels die we hebben gekozen zijn 300x600x9. Onder de tegels is een goede laag waterafdichtend materiaal nodig omdat er onder het terras ook woonruimte zit. We wonen aan een dijk dus voor een deel is het begane grond en voor een deel soort van balkon. Met ook nog wat kleine plateaus elders, maar allemaal vervanging en op beton. Tegen het huis aan is ook rondom een plint van gemiddeld 7 cm hoog. Die willen we met dezelfde tegels doen omdat die aan de onderkant in de muur zitten hoeft daar geen schuine bovenkant aan te zitten. 1 regenpijp in het balkon heeft rondom wat lekkage. Die plek moet goed waterdicht worden gemaakt. Totale oppervlakte net boven de 100 m2.

Het opnieuw leggen van het terras 30m2

Vervangen van bestaand terras door keramische tegels, ca 8x4.2 meter. Iets meer dan helft gaat deel uitmaken van een tuinkamer. Momenteel ligt een deel nog OK, buitendeel heeft nu last van verzakking, vermoedelijk door lekke regenwater afvoer. We denken aan 3cm dikke keramische tegels, maar het zouden ook 2cm dikke kunnen zijn. Formaat 60x60 cm.

Betontegels vervangen door kliktegels

Wij hebben een gezamenlijk terras van 8 woningen ongeveer 100 m² er liggen nu betontegels op rubbers 30 bij 30 dit is gevaarlijk omdat alles los ligt. Ik wil het graag door 60 x 60 cm ''klik'' tegels laten vervangen.

terras tegels 60x60, 16m2

Gaat om een klein terras, nu liggen er bakstenen (op een kant), deze moeten vervangen worden voor 60x60x3 cm keramische stenen (Ceraplus balkan gold). Graag iets ophogen en vlak maken. Bijna rechthoekig met aan een zijde afsluitband voor overgang naar kunstgras (aanwezig). Oude stenen verwijderen en afvoeren.

Vloer en hekwerk van ons houten dakterras is aan vervanging toe

De vloeren van ons dakterras zijn nu voorzien van hout, maar dit is aan vervanging toe is en er moet een stukje verlengd worden. Het terras wordt na de verlenging uiteindelijk 17m². Ook ons hekwerk moeten vervangen worden. Het hout op de ondergrond mag ook kunststof worden, hierover wil ik graag advies inwinnen van de vakman.

Terras bestraten

Boven onze lege gierput van 9 x 9 m liggen op dit moment betonen grind platen van 2 m x 1,2 m deze willen we vervangen door een mooie oude klinker in elleboog patroon. De gierput heeft een betonnen plafond/dak waar op bestraat moet worden. Te en zijn er twee grote gaten die wij zelf afdekken. In de bestrating moet een put komen om toegang te bieden tot de gierput. Richting het huis is een klein verval noodzakelijk om vrij zicht van de ramen te bieden. Inbegrepen moet zijn afvoer oude materialen en bestrating.

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Oprit en terras vervangen

We gaan een nieuw huis kopen en inventariseren vast wat de kosten zouden zijn voor het vervangen van de oprit en terras van totaal ongeveer 130m2. Er liggen nu standaard tegels 30x30. We willen graag klinkers. Omdat het een groot opp is willen we graag wel zo goedkoop als het kan.

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Partners

Partners van Casius