Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras vernieuwen

Vernieuwen terras voor en achter het huis zoveel mogelijk onderhoudsvrij

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De oude bestrating moet eerst verwijderd worden, daarna egaliseren en dan pas betegelen. Het betreft: Voor het huis: terras van ca 12 m2 + bestraten pad naar voordeur ca 5 meter lang Achter het huis: terras van ca 24 m2. + bestraten pad naar poortdeur van ca 10 meter lang

Tuin Terras vernieuwen

Mijn tuin is nu bestraat met klinkers, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is via een steeg en poort bereikbaar. Hierna moet mijn tuin opnieuw bestraat worden met terras tegels van b.v. 60 x 60, koud tegen elkaar aangelegd de schatting is 50 vierkante meters. Het zal niet echt hoeven opgehoogd worden, het moet natuurlijk wel geëgaliseerd worden. Ik heb zelf al tegels uitgezocht, maar als u een goede 60 x 60 betontegel kan adviseren / offeren graag meenemen in de offerte.

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand terraskuil in achtertuin dat er nog strak bij ligt vernieuwen. afmetingen: 4,40m bij 4,20m met een uitsparing van een schuurtje van 1,70 bij 0,70m Dus max 17,5m2 Oude tegels en randen verwijder ik zelf Zorg zelf ook voor nieuwe tegels en randen Tegels worden Noviton design siertegels van 60/60/4cm Ik bestel 20m2 tegels Randstenen waarschijnlijk blokken van 15/60 of 50cm die op een rij twee hoog gelegd/gelijmd moeten worden. Wel denk ik max 0,4 kuub zand nodig.

Vernieuwen terras

Oude terras (80m2) tegels oppakken en nieuwe terras tegels 60*60*2 leggen. Onder de stenen ligt een laag stol. Omdat de nieuwe tegels dunner zijn dient het met nieuw zand opgevuld te worden.

Terras aanleggen en oprit verbreden

Ik ben op zoek naar iemand die ons terras achter kan vernieuwen (oude terras eruit, verhogen, nieuwe tegels erin) en ons grindpad aan de zijkant van het huis kan vernieuwen en verbreden zodat er een auto kan staan. Het terras moet voorzien worden van grote tegels en is 420 cm x 1400 cm. De oprit is 400 cm x 800 cm.

Terras vernieuwen

Het is een bestaand terras van 5 meter breed en 10 meter lang. Het is omheind door hekwerk aan de lange zijde en 1 korte zijde en 2 muren. Momenteel ligt er geen vlonder en sta je direct op het bitumen dak. Er liggen wel wat houten vlonder tegels van de vorige eigenaar maar die zijn ongeveer vergaan. We hebben 2 afvoerputjes. Het heeft veel potentie. We willen iets duurzaams en dat dus lange tijd mee gaat, het moet uiteraard wel in budget passen.

Een terras vernieuwen

Ik zoek een stratenmaker die een klein terras kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om de oude grindtegels verwijderen, nieuwe tegels leveren (onderling overleg wat voor een soort) en plaatsen. Het betreft een terras van 5 bij 3 meter.

Vlonderterras vernieuwen

Ik wil mijn terras met ondersteuning vernieuwen. Er liggen nu houten planken, en ik heb interesse in een kunststof bedekking. Het gaat om 60 m2. Mogelijk kan er ook een offerte komen van een aparte overkapping ( terras) ten behoeve van zonnepanelen.

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren

Terras vernieuwen

Wij zoeken een vakman die voor ons het terras weet te verfraaien, en zowel het ontwerp als de uitvoering weet te combineren. Verder ook na wil denken aan verlichting , planten en meubilair. Het terras is 44 m², en er liggen nu straattegels en kunstgras. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen? Andere, namelijk: Voor welke toepassing dient de natuursteen? Terras