Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras vergroten

Terras vergroten

Wij willen het terras in de achtertuin vergroten met een stuk van ongeveer 8 m2. De bestrating moet met dezelfde klinkers gebeuren die er al liggen (eenvoudige rode). Er ligt nu gras. De achterkant van de tuin is te bereiken via een lange brandgang van 1 meter breed. Oude gras mag u afvoeren.

Terras uitbreiden

Het vergroten van een terras

Bestraten met Abbeystones en klinkers

Wij zijn op zoek naar goede stratenmakers om in onze tuin te bestraten. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Aanleggen van een terras met afmeting 3 x 4 meter bestraten met 60 x 60 cm tegels tussen opsluitbanden - Aanleggen van een pad tussen 2 terrassen met kleine klinkers met afmeting 6 x 0,90 meter met oplsuitbanden - Vergroten van een bestaand terras met abbeystones in wildverband. Dit zal een extra stuk zijn van 1 x 3 meter tussen opsluitbanden. Zou u ons een offerte kunnen sturen voor het bestraten inclusief het zandbed? De tegels zullen wij zelf verzorgen.

Terras in tuin uitbreiden

Bestaand terras vergroten met ongeveer 5 m2 aan betontegels. Het gaat om de achtertuin die een achterom heeft.

Terras uitbreiden en trap metselen

Graag willen wij een prijsindicatie voor het verlengen/vergroten van ons terras in combinatie, in het verlengde van het terras, met een trap naar de tuin toe. Momenteel loopt ons terras schuin, dit willen we recht hebben, ongeveer 8 m2 extra, en we willen in het verlengde lange/brede, 5 meter, trappen naar de tuin toe. Het hoogteverschil tussen terras en tuin is ongeveer 80-90 cm. De tuin is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten zien en te laten beoordelen door de vakman.

Terras met bestrating vergroten en uitbreiden

Het terras achter het huis moet worden verbreed met ongeveer 1.50 x 4.50 meter. De tuin is deels bestraat met straatstenen die kunnen worden verplaatst en hergebruikt. Herstelwerkzaamheden bestaand terras nodig.

Terras vergroten en betegelen

Ik wil in onze achtertuin een verhoogd terras opvullen en laten betegelen in betonmorgel. Het bestaande terras loopt in een L-vorm. Deze L-vorm willen we graag opvullen tot een rechthoekig terras. De oppervlakte die verhoogd moet worden is 145 x 625 x 045 cm (BxLxH). Er zal ook een fundering en muurtje moeten worden aangelegd, om van de L-vorm een rechthoek te maken. De korrelmix en andere benodigdheden om het terras te verhogen zou ik ook graag via u willen bestellen. Als de oppervlakte opgevuld is is de totale grootte van het terras 720 x 315 cm (LxB) en dit willen we dan laten betegelen (in beton niet in zand) met de Broadway terrastegel die Gamma verkoopt. Ik hoop dat u me vrijblijvend een offerte/prijs kunt aanbieden.

Bestaand terras veranderen en vergroten

Bestaand terras van 50 m2 veranderen en vergroten tot 70 m2. Bestaand straatwerk egaliseren 35 m2. Ingraven elektra in het straatwerk.

Terras opnieuw leggen en vergroten

Wij hebben in onze achtertuin een terras van 8 m² met betontegels van 30 x 30 cm. We willen dat terras wat laten ophogen, de tegels laten herplaatsen en het terras laten uitbreiden met dezelfde soort tegels tot 12 m². Er is hier een achterom, de tuin is goed bereikbaar. We ontvangen graag uw offerte.

Tuinterras uitbreiden

Wij wonen in de binnenstad van Delft en willen ons bestaande voortuin terras vergroten. De tuin is zo'n 4 x 6 meter. Het terras bestaat uit getrommelde klinkers van 13/13/6 cm, verkrijgbaar bij KPS Delft. We willen het terras zo'n 4,5 m2 uitbreiden. Voortuin moet wel uitgegraven worden waarbij de vakman het overtollige zand mag meenemen achteraf.