Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaand terras uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaand terras uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaand terras uitbreiden

Bestaand terras uitbreiden

Het bestaande terras van klinkers moet ongeveer 2 m2 worden uitgebreid. Er zijn al meerdere soorten klinkers gebruikt (2 varianten betonklinkers en een strook gebakken klinkers). Bedoeling is dat het totaal voor het oog meer één geheel wordt. Huidige klinkers en ophoogzand is aanwezig, er zal voor 2 m2 aan klinkers bij moeten komen, min of meer gelijke. Er is een achterom. Steekwagen kan er wel in. Er zijn wel wat trapjes maar het moet haalbaar zijn.

Terras uitbreiden

Ons terras in de tuin moet worden uitgebreid. Met 1 x 2,30 meter dus maar een klein stukje. Daarnaast controle van de overige tegels met betrekking tot egaliseren. Dit is 4 x 7 meter. Tuin heeft een achterom.

Terras in de voortuin uitbreiden

In onze voortuin zouden we het terras graag uitbreiden. Het zijn twee oppervlaktes. Hiervoor dient het te worden opgehoogd en te worden bestraat met betontegels van 30 x 30 cm. Er zullen enkele afsluitbanden moeten worden aangelegd en worteldoek en dergelijke. In totaal ongeveer 10 m2. Indien mogelijk graag vóór 28 april gerealiseerd. Geen voorwerk nodig. Materialen in overleg.

Terras vernieuwen en uitbreiden

Bestaand tegelterras vernieuwen en uitbreiden

Terras uitbreiden

Het vergroten van een terras

Terras in tuin uitbreiden

Bestaand terras vergroten met ongeveer 5 m2 aan betontegels. Het gaat om de achtertuin die een achterom heeft.

Dakterras met hekwerk aanleggen

Ik wil graag op mijn dak een dakterras laten aanleggen en wil starten met een simpele dakterras. Terras bereikbaar met een vlizotrap deze moet nog aangelegd worden. In de toekomst wil ik de dakterras gaan uitbreiden tot een dakopbouw met degelijk terras en een kas gedeelte met vaste trap naar het dak. Dit gaat financieel erg duur worden vandaar ik gewoon eerst een basis wil leggen zodat ik buiten kan zitten. En in latere stadiums het terras kan gaan uitbreiden. Graag wil ik hier meer informatie over en over wat het zou kosten om vlonders hekwerk en vlizotrap aan te leggen. Graag contact via de mail.

Waaltjesterras en paden in tuin leggen

In onze stadstuin, ongeveer 40m, willen wij graag een bestaand terras van oude waaltjes uitbreiden, en twee smalle paden aan laten leggen. Stijl van de tuin is cottage/natuurlijk. Graag in patroon gelegd terras (rond).

Terras uitbreiden en trap metselen

Graag willen wij een prijsindicatie voor het verlengen/vergroten van ons terras in combinatie, in het verlengde van het terras, met een trap naar de tuin toe. Momenteel loopt ons terras schuin, dit willen we recht hebben, ongeveer 8 m2 extra, en we willen in het verlengde lange/brede, 5 meter, trappen naar de tuin toe. Het hoogteverschil tussen terras en tuin is ongeveer 80-90 cm. De tuin is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten zien en te laten beoordelen door de vakman.

Terras met Waaltjes bestraten

Ik wil een bestaand terras laten uitbreiden met 10 m² Waaltjes die ik hier nog heb liggen. Ik ontvang graag een offerte voor de levering van het zand, opsluitbanden en manuren.